Lees voor
 • Werken vanuit quarantaine: Smart Glasses biedt uitkomst

  Het komt helaas nog wel eens voor dat je door een positieve test in quarantaine moet. Het overkwam ook Shanna Blanken, praktijkopleider bij De Breeje Hendrick. Om haar studenten ook op afstand zo goed mogelijk te begeleiden, maakte Shanna gebruik van de Smart Glasses.

  23 november 2021
 • Overstappen naar werk in de zorg: Durf jij het aan?

  Van projectmanager bij een softwarebedrijf naar een functie als medewerker welzijn bij Zorgpartners. Yvonne Slieker maakte deze grote verandering door. In augustus startte de voormalig projectmanager als medewerker welzijn bij verpleeghuis De Reehorst in Reeuwijk. Lees hier haar verhaal.

  17 november 2021
 • Studenten nemen intrek in studentenwoningen van Zorgpartners

  Tien studenten zorg en welzijn namen hun intrek in de studentenkamers van De Rietkraag in Gouda. Hier verblijven op dit moment de bewoners van Souburgh uit Waddinxveen. Met het tekenen van het contract en overhandigen van de sleutels zijn de studenten officieel welkom geheten.

  9 november 2021
 • Kiezen voor een duurzame toekomst

  Bij Zorgpartners kunnen we niet meer zonder zon. Althans, dat is de bedoeling. Projectleider vastgoed Leander Kwakernaak is lid van het kernteam Duurzaamheid. “We willen het cirkeltje rond maken”, vertelt hij over de doelstellingen van Zorgpartners. Nederland wordt steeds milieubewuster en een stukje groener. Zo ook de zorg.

  3 november 2021
 • Burgemeester Verhoeve van Gouda bezoekt bewoners van De Hanepraij

  Op vrijdag 15 oktober werd burgemeester Pieter Verhoeve van Gouda verwelkomt door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van zorgcentrum De Hanepraij.

  15 oktober 2021
 • Bewoners Souburgh verhuizen naar tijdelijke huisvesting

  Deze week verhuizen de tachtig bewoners van het huidige Souburgh naar de tijdelijke huisvesting De Rietkraag in Gouda. Dit is de eerste stap die wordt genomen in het proces naar het nieuwe Souburgh dat in 2023 haar deuren opent.

  12 oktober 2021
 • ZorgPartners centraal bij arbeidsmarktcampagne Zorgpartners Midden-Holland

  Met de gestarte arbeidsmarktcampagne ‘Gezocht: Een Zorgpartner zoals jij’ gaan wij op zoek naar nieuwe collega's. Op de website werkenbijzorgpartners.nl vertellen onze cliënten, medewerkers en mantelzorgers over het Zorgpartner-gevoel.

  7 oktober 2021
 • Medewerkers Zorgpartners starten met eerste hbo-module aan Campus Gouda

  Op woensdag 6 oktober starten 20 studenten met de eerste hbo-module van Campus Gouda. Zes medewerkers van Zorgpartners doen mee. De module ‘Communiceren in de Zorg’ is in samenwerking met De Haagse Hogeschool opgezet. Lees hier meer over de samenwerking.

  6 oktober 2021
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen