Lees voor
 • Nieuwe editie Uniek: hét relatiemagazine van Zorgpartners

  De nieuwe editie van Uniek -het relatiemagazine van Zorgpartners- is uit! Door de coronacrisis liet deze editie even op zich wachten, maar we hebben u inmiddels genoeg te vertellen. Leest u mee?

  13 juli 2021
 • Sluiting rookruimtes bij locaties Zorgpartners

  Vanaf 1 juli 2021 moeten alle rookruimtes in (semi-)publieke gebouwen worden gesloten als onderdeel van het Nationaal Preventieakkoord. Dit betekent dat de rookruimtes op alle locaties van Zorgpartners dicht gaan.

  12 juli 2021
 • Coronabesmettingen in De Reehorst

  In De Reehorst in Reeuwijk zijn helaas besmettingen met het coronavirus vastgesteld. Negen bewoners zijn positief zijn getest en hebben milde klachten. Alle betrokkenen zijn direct op de hoogte gesteld. Het bron- en contactonderzoek loopt via de GGD.

  8 juli 2021
 • Een kijkje achter de schermen bij Floravita

  Goed nieuws, bewoners en medewerkers verhuizen eerder terug naar Floravita dan verwacht. Directeur Taco van Delft kijkt er naar uit iedereen begin september te verwelkomen in het nieuwe Floravita.

  28 juni 2021
 • TANDEM organiseert vanaf 1 juli wekelijkse wandelingen

  Onder de noemer ‘Samen Oplopen’ organiseert TANDEM vanaf 1 juli 2021 een gezellige wandelactiviteit voor mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers die in Zuidplas wonen.

  24 juni 2021
 • Digitale zorg: consulten op afstand in Gouwestein

  Karel van de Wetering (49 jaar) werkt al ruim 3,5 jaar bij Gouwestein en zit momenteel in het derde jaar van zijn opleiding tot verpleegkundige. Met zijn interesse voor psychologie en technologie weet hij de Smart Glasses met succes in te zetten binnen Gouwestein.

  23 juni 2021
 • 2020: een jaar vol corona

  Onlangs is het jaarverslag 2020 van Zorgpartners verschenen. De rode draad in het verslag is vanzelfsprekend de corona-crisis. We laten in het jaarverslag zien wat dit heeft betekent voor cliënten en hun familie. En natuurlijk ook voor onze vrijwilligers en medewerkers.

  17 juni 2021
 • Zorgpartners brengt vernieuwing tot bloei

  Innovatie is een van de vijf pijlers van het strategisch meerjarenplan van Zorgpartners. Wat wil Zorgpartners precies en waarom? Dick van Duijn, Raad van Bestuur, en programmamanager Innovatie Irene Feenstra vertellen over de kracht van innovatieve ideeën. En over de ruimte die dat schept voor nabijheid.

  14 juni 2021
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen