Lees voor

Alle nieuwsberichten

 • Bouw semipermanente huisvesting Zorgpartners Midden-Holland van start

  Aan de Anna van Meertenstraat in Gouda zijn de bouwwerkzaamheden gestart voor de realisatie van semipermanente huisvesting voor de tijdelijke opvang van bewoners van diverse locaties van Zorgpartners Midden-Holland.

  22 oktober 2019
 • Derde Rwanda bezoek van 2019

  Namens Zorgpartners zijn René Boeren (Specialist Ouderengeneeskunde) en Ramona van der Loo (Gespecialiseerd Wondzorgverpleegkundige) 18 oktober richting Rwanda gereisd. Het doel is om de collega's in het Kibogora Hospital trainingen te geven die gericht zijn op revalidatie, herstel en eerste hulp.

  21 oktober 2019
 • Zorgpartners sponsor Gouda bij Kaarslicht

  Afgelopen zaterdag was een bijzonder moment in De Goudse Schouwburg. Deze avond waren alle partners van Gouda bij Kaarslicht, waaronder Zorgpartners, uitgenodigd om de voorstelling ‘Rembrandt en de Gouden Eeuw’ te bewonderen. Na de voorstelling ondertekenden alle sponsors hun partnerovereenkomst met Gouda bij Kaarslicht.

  17 oktober 2019
 • De Reehorst na lange verbouwing feestelijk geopend

  Vrijdag 4 oktober 2019 vond de feestelijke opening van De Reehorst plaats. Daarmee werd een streep gezet onder een hectische periode waarbij het gebouw grondig werd verbouwd en van een gedeeltelijke nieuwbouw werd voorzien.

  10 oktober 2019
 • Het Elektronisch Cliënten Dossier

  Bij de thuiszorg worden vaak meerdere zorgprofessionals en mantelzorgers ingeschakeld. Belangrijk hierbij is dat alle betrokkenen goed worden geïnformeerd zodat de zorg op elkaar afgestemd kan worden. Dat kan tegenwoordig bij de thuiszorg via het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD).

  4 oktober 2019
 • Burendag 2019 bij Zorgpartners

  Op zaterdag 28 september 2019 is het weer Burendag. Ook een aantal centra van Zorgpartners doen mee u bent van harte welkom!

  25 september 2019
 • Week van de Ontmoeting in Savelberg

  Van vrijdag 27 september tot en met zaterdag 5 oktober organiseert Savelberg de Week van de Ontmoeting (landelijk de Week tegen Eenzaamheid). U bent van harte welkom.

  24 september 2019
 • Westergouwe: een wijk voor iedereen!

  Gemeente Gouda wil graag dat nieuwbouwwijk Westergouwe een inclusieve wijk wordt en blijft. Onder de naam Gebiedscoalitie Westergouwe werken een aantal organisaties samen om de inclusieve wijk te bewerkstelligen waaronder Zorgpartners.

  16 september 2019
Deel deze pagina: