Lees voor

Alle nieuwsberichten

 • De meest gestelde vragen over mantelzorg

  Mantelzorgers worden in Nederland steeds belangrijker. Volgens belangenvereniging Mezzo is één op de drie inwoners van ons land mantelzorger en geven meer dan 750.000 mensen langdurige en intensieve hulp. Nettie van Kekem werkt als verzorgende Individuele Gezondheidszorg (IG) in De Hanepraij en is daarnaast coördinator mantelzorg. In dit interview geeft Nettie antwoord op veel gestelde vragen over Mantelzorg.

  9 augustus 2018
 • Tandem biedt passende oplossingen aan thuiswonende mensen met dementie

  “De afgelopen maanden is in de media het beeld geschetst dat de zorg voor mensen met Alzheimer zich voornamelijk richt op de medische aspecten en dat er te weinig aandacht is voor het welzijn van de cliënt en zijn omgeving". Corinne Agterof en Yolanda van der Stelt houden zich als casemanagers van Tandem dagelijks hiermee bezig. Zij kunnen zich niet in het geschetste beeld vinden.

  3 augustus 2018
 • Zorgeloos wonen in Souburgh

  Een vertrouwde en veilige woonomgeving met veel vrijheden om je eigen leven te leiden. Samen met de bewoner, mantelzorger en medewerkers wordt gekeken naar de best passende zorg voor de bewoner. Dat is waar kleinschalig wonen van Souburgh in Waddinxveen voor staat.

  3 augustus 2018
 • Dankzij de zorg thuis zijn we langer zelfstandig

  Bij thuiszorg denken veel mensen aan steunkousen aantrekken of helpen met douchen. Maar dat zijn slechts enkele voorbeelden van de hulp die verpleegkundigen van Zorgpartners Midden-Holland bij cliënten aan huis kunnen bieden.

  27 juli 2018
 • Hitteprotocol zorgt voor veel waterpret

  Het hitteprotocol zorgt bij Zorgpartners voor heel veel waterpret!

  26 juli 2018
 • Gezellig druk bij het Wijkbuffet

  Gezelligheid en onbeperkt genieten van lekker eten, dat zijn de belangrijkste ingrediënten van het Wijkbuffet in restaurant ‘De Gevulde Hendrick’. Vier keer per jaar zijn inwoners van Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek hier van harte welkom voor een uitgebreid themabuffet.

  24 juli 2018
 • Nieuwe bestelauto van de bodedienst

  Op woensdag 11 juli vond de onthulling van de nieuwe bestelauto van de bodedienst van Zorgpartners plaats. Na de onthulling kon de bestelauto officieel in gebruik worden genomen.

  18 juli 2018
 • Plezierig wonen met professionele zorg in de buurt

  Door alle bezuinigingen in de zorg blijven mensen veel langer zelfstandig thuis wonen. Maar lang niet iedereen vindt dat fijn. Daarom heeft Zorgpartners op meerdere locaties woningen in de buurt van of grenzend aan één van haar centra.

  9 juli 2018
Deel deze pagina: