Lees voor
 • Corona-besmettingen bij Zorgpartners

  In de hieronder genoemde centra van Zorgpartners zijn helaas besmettingen met het coronavirus vastgesteld. De bewoners en de eerste contactpersonen zijn direct daarvan op de hoogte gesteld. In deze centra zijn noodzakelijke isolatiemaatregelen genomen.

  25 februari 2021
 • Bloemetje voor de zorg

  Eliterenner Piotr Havik, zoon van een wijkverpleegkundige in de Krimpenerwaard, fietste afgelopen zomer met zijn trainingsmaat Jason van Dalen op 'papier' een Bloemetje voor de Zorg. De route van 205 kilometer – deels door de Bollenstreek - is als poster afgedrukt en ingelijst door Koersplaat.nl.

  25 februari 2021
 • Slimme Zorg Estafette: Kwaliteitsverbetering dankzij Smart Glass

  Om slimme zorg en innovatie een stap verder te brengen, organiseerde het ministerie van VWS onlangs de Slimme Zorg Estafette. Zorgpartners en Care2Care gaven hier samen een online-demonstratie te geven over het werken met Smart Glasses.

  22 februari 2021
 • Benoeming nieuw lid Raad van Commissarissen

  De heer Fred M.H. Pijls MHA is per 1 februari 2021 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Zorgpartners. Zijn portefeuille binnen de Raad van Commissarissen betreft kwaliteit.

  15 februari 2021
 • Een bijzondere dag in de strijd tegen corona: de eerste groep bewoners is gevaccineerd

  In alle dertien centra van Zorgpartners stonden deze week prikteams klaar om de eerste bewoners te vaccineren met het Pfizer-vaccin. Meneer en mevrouw Wensveen in Savelberg waren de laatste bewoners die deze ronde zijn gevaccineerd. “Ik ben blij dat de eerste stap is gezet” zei meneer van Wensveen na de vaccinatie.

  5 februari 2021
 • Zorgpartners wint ‘De Nationale HR Zorg Award’

  Dit jaar organiseerde FWG Progressional People een speciale corona-editie van de Nationale HR Zorg Award. Zorgpartners is met het COVID-team in de prijzen gevallen!

  29 januari 2021
 • Bewoners Slothoven lezen voor

  In Slothoven hebben een aantal bewoners een bijzondere video opgenomen. Als cadeau aan alle jonge thuis blijvende kinderen hebben zij het prentenboek ‘’COCO kan het’’ voorgelezen. Dit naar aanleiding van de Nationale voorleesdagen die vandaag van start zijn gegaan.

  21 januari 2021
 • Zorgpartners toont smart glass tijdens slimme zorg estafette

  Om slimme zorg en innovatie een stap verder te brengen, organiseert het ministerie van VWS in februari 2021 de Slimme Zorg Estafette. Om te laten zien hoe er in de zorg wordt geëxperimenteerd met nieuwe (digitale) technologieën.

  19 januari 2021
Deel deze pagina: