Lees voor

Alle nieuwsberichten

 • Team Zorgpartners is klaar voor Roparun 2019

  Deze week vertrekt een enthousiast team van Zorgpartners Midden-Holland naar Parijs voor de start van Roparun 2019. Het team van 31 lopers, fietsers en begeleiders finisht op Tweede Pinksterdag in Rotterdam.

  4 juni 2019
 • Actuele thema’s smaakvol gepresenteerd

  Op uitnodiging van Zorgpartners namen vertegenwoordigers uit de regionale woon-, zorg- en welzijnssector onlangs deel aan het rond-de-tafeldiner. Tijdens de maaltijd bespraken zij thema’s als de complexer wordende zorgvraag, de samenwerking met ketenpartners en aantrekkelijk werkgeverschap.

  31 mei 2019
 • Ondertekening ‘Thuis in het verpleeghuis’

  Op 15 mei jl. hebben de bij Care2Care aangesloten verpleeghuiszorgaanbieders Zorgpartners, WelThuis, Cedrah, Huize Winterdijk en de Zevenster en het Zorgkantoor VGZ, getekend voor het plan ‘Thuis in het verpleeghuis’: Naar een evenwichtige implementatie van het kwaliteitskader.

  23 mei 2019
 • Muziek op maat bij het zorginnovatiecentrum (ZIC) van Prinsenhof

  Een vrouw danst, iemand anders loopt luid zingend door de gang. Eén bewoner heeft zich teruggetrokken op zijn kamer, de koptelefoon op en de benen omhoog. Op de afdeling voor jonge mensen met dementie bij Prinsenhof wordt onderzocht op welke manier muziek kan bijdragen aan het welzijn van de bewoners.

  22 mei 2019
 • Zorgpartners Midden-Holland gaat zorglocaties renoveren

  Zorgpartners Midden-Holland gaat de komende jaren de locaties Floravita in Boskoop, Souburgh in Waddinxveen en De Breeje Hendrick in Lekkerkerk ingrijpend verbouwen.

  16 mei 2019
 • 'Mijn moeder is een vrolijker vrouw geworden'

  Een fijne dag beleven, zinvolle activiteiten ondernemen en elkaar ontmoeten, dat zijn de doelen van de dagbesteding bij Rijngaarde. Ouderen kunnen hier een aantal dagdelen per week terecht. Mantelzorgers wordt zo een deel van de zorg uit handen genomen. Lees hier het verhaal van mantelzorger Wianna Verkroost.

  3 mei 2019
 • Koninklijke onderscheidingen voor vrijwilligers Zorgpartners

  Tijdens de Lintjesregen van 2019 hebben vier vrijwilligers van Zorgpartners een koninklijke onderscheiding ontvangen voor hun vrijwilligerswerk. Dit soort momenten maken ons extra dankbaar voor de inzet van alle vrijwilligers bij Zorgpartners.

  3 mei 2019
 • Volle kratten voor voedselbank

  In de meeste centra van Zorgpartners werd in de week van 10 tot en met 16 april een inzamelingsactie gehouden voor de Goudse voedselbank. En met succes.

  18 april 2019
Deel deze pagina: