Lees voor

Alle nieuwsberichten

 • Zorgpartners maakt live-uitzending Gouda bij Kaaslicht mogelijk

  Op vrijdag 13 december 2019 vindt in Gouda voor de 64e keer Kaarsjesavond plaats. Voor wie niet in de gelegenheid is om die avond naar de Markt te gaan om Gouda bij Kaarslicht te bezoeken, maakt Zorgpartners Midden-Holland in samenwerking met TV West een live-uitzending mogelijk.

  5 december 2019
 • Nieuw medicatiebeleid: minder fouten, minder verspilling en meer gemak

  Veilig, gebruiksvriendelijk, kostenbesparend en ook nog goed voor het milieu. Dat is de nieuwe manier waarop medicatie wordt besteld en gedistribueerd voor de revalidatieafdelingen in Ronssehof. Directeur Gert Veldhuizen: “Onze medewerkers zijn tevreden. Ze willen niet meer anders.”

  21 november 2019
 • Minister Bruins op werkbezoek bij Gedeelde Zorg

  Onder de noemer “Gedeelde Zorg” hebben zorgorganisaties en gemeenten een gezamenlijke visie op zorg en welzijn ontwikkeld. Op 18 november 2019 liet Minister Bruins zich in het Huis van de Stad van Gouda bijpraten over de visie, de aanpak en de knelpunten van Gedeelde Zorg.

  19 november 2019
 • Margot van der Starre op SKIPR!

  Margot van der Starre, voorzitter Raad van Bestuur, blogt voor SKIPR over de ontwikkelingen in de ouderenzorg en haar ervaringen bij Zorgpartners.

  14 november 2019
 • Uitreiking Computable Award 2019

  Helaas is het project waarvoor Zorgpartners Midden-Holland samen met twee ICT-partners voor een Computable Award was genomineerd, gisterenavond niet in de prijzen gevallen. Desondanks zijn zij trots op het behalen van de nominatie in de categorie 'Digitale Transformatie van het Jaar 2019'.

  30 oktober 2019
 • Symposium Ouderenzorg in Gouwestein groot succes

  Donderdag 17 oktober vond in Gouwestein het Symposium ‘Ouderenzorg’ plaats. Een geslaagd evenement dat om uiteenlopende redenen zeer in de smaak viel bij ongeveer 140 deelnemers.

  25 oktober 2019
 • Bouw semipermanente huisvesting Zorgpartners Midden-Holland van start

  Aan de Anna van Meertenstraat in Gouda zijn de bouwwerkzaamheden gestart voor de realisatie van semipermanente huisvesting voor de tijdelijke opvang van bewoners van diverse locaties van Zorgpartners Midden-Holland.

  22 oktober 2019
 • Derde Rwanda bezoek van 2019

  Namens Zorgpartners zijn René Boeren (Specialist Ouderengeneeskunde) en Ramona van der Loo (Gespecialiseerd Wondzorgverpleegkundige) 18 oktober richting Rwanda gereisd. Het doel is om de collega's in het Kibogora Hospital trainingen te geven die gericht zijn op revalidatie, herstel en eerste hulp.

  21 oktober 2019
Deel deze pagina: