Lees voor

Alle nieuwsberichten

 • Zorgmanifest diversiteit ondertekend

  Op 11 oktober, wereldwijde coming-out dag, is in Gouda het Zorgmanifest Diversiteit & Inclusie ondertekend. Ook Zorgpartners tekende dit manifest.

  19 oktober 2018
 • Vrijwilligerspenning voor twee vrijwilligers Ronssehof

  Twee vrijwilligers van Ronssehof werden in het zonnetje gezet en ontvingen van wethouder Corine Dijkstra de vrijwilligerspenning.

  15 oktober 2018
 • Zorgpartners Midden-Holland sluit Green Deal voor duurzame zorg

  Samen met 125 betrokken partijen heeft Zorgpartners op 10 oktober 2018 de ‘Green Deal’ ondertekend. Hierin zijn afspraken gemaakt om de zorg in Nederland duurzamer te maken. Zorgorganisaties, overheid en bedrijfsleven streven gezamenlijk naar het terugdringen van CO2, zuiniger gebruik van grondstoffen, schoner water en een gezonde leefomgeving.

  12 oktober 2018
 • Happy Ouwer 2018

  Op maandag 12 november 2018 organiseert Zorgpartners voor bewoners van de centra Sterrenslag ‘Happy Ouwer’. Een dag die in het thema staat van optimaal en regelarm genieten van spellen, pizza en georganiseerde chaos. Happy Ouwer wordt gehouden in Irishof van 10:30 uur tot ongeveer 16:30 uur.

  10 oktober 2018
 • TANDEM casemanagement fietst 2bike4alzheimer-fietsestafette

  Zaterdag 22 en 23 september jl. gingen collega’s van TANDEM, werkzaam als casemanagers dementie in regio Midden-Holland, de sportieve uitdaging aan. Zij fietsten de vergeet-mij-niet-route van 2bike4alzheimer (Alzheimer Nederland). In 24 uur legden zij maar liefst 400 kilometer af op een tandemfiets.

  1 oktober 2018
 • Week van de ontmoeting

  Van donderdag 27 september t/m zaterdag 6 oktober is het de week van de Ontmoeting (Landelijk de Week tegen Eenzaamheid) in Savelberg te Gouda. Savelberg ontmoet u graag.

  28 september 2018
 • De Dag van de Witte Stok

  Jaarlijks wordt tijdens de Dag van de Witte Stok aandacht gevraagd voor het belang van een zelfstandig leven van mensen met een visuele beperking. Het symbool hiervoor is de witte stok. Irishof in Gouda organiseert in dit kader op maandag 15 oktober 2018 diverse workshops om te beleven wat de impact is van minder of niet kunnen zien.

  26 september 2018
 • Sterke samenwerking voor Rwanda

  Op 30 augustus ondertekenden drie samenwerkende zorgorganisaties de Lelie zorggroep, het Maasstad Ziekenhuis en Zorgpartners Midden-Holland een visiedocument om zich samen in te zetten voor het verbeteren van de gezondheidszorg in Rwanda.

  21 september 2018
Deel deze pagina: