Lees voor
 • Stuur een zomerse kleurplaat naar onze bewoners!

  Hoe leuk is het om familie en vrienden een kaartje te sturen wanneer je op vakantie bent? En hoe leuk is het om ook zoiets voor onze bewoners te doen? Maak deze mooie zomerse Zorgpartners kleurplaat en verras onze bewoners met deze zomergroet.

  28 juli 2021
 • Vrijblijvendheid voorbij: Smart Glasses bij wondconsulenten

  De Reehorst in Reeuwijk maakt al langere tijd gebruik van De Smart Glasses. Waar het gebruik eerder nog vrijblijvend was, wordt de Smart Glasses nu vast ingezet bij de wondconsulten. Collega Anja Verduyn vertelt meer over de inzet van de Smart Glasses in De Reehorst

  26 juli 2021
 • TANDEM fietst voor onderzoek naar dementie

  Op zaterdag 31 juli organiseren medewerkers van TANDEM een evenement in Gouda om geld op te halen voor onderzoek naar Alzheimer. In september gaan de casemanagers dementie zelf de sportieve uitdaging aan tijdens de sponsorfietstocht 2bike4alzheimer van Alzheimer Nederland, uiteraard op een tandemfiets.

  23 juli 2021
 • Geen coronabesmettingen meer in De Reehorst

  Begin juli kwamen er bij De Reehorst in Reeuwijk helaas coronabesmettingen aan het licht. Bewoners die positief waren getest, hadden milde klachten. Onlangs heeft er een nieuwe testronde plaatsgevonden op het coronavirus. Hierbij is gebleken dat er geen coronabesmettingen meer zijn op de locatie.

  22 juli 2021
 • Digitale zorg: slimme sensoren in De Hanepraij

  Onlangs is De Hanepraij in Gouda voorzien van de slimme sensoren. Deze techniek registreert bewegingen van bewoners en geeft waar nodig een signaal af aan medewerkers. Collega Martin Poot vertelt in dit artikel meer over de implementatie en hoe de sensoren in De Hanepraij worden ingezet.

  16 juli 2021
 • Nieuwe editie Uniek: hét relatiemagazine van Zorgpartners

  De nieuwe editie van Uniek -het relatiemagazine van Zorgpartners- is uit! Door de coronacrisis liet deze editie even op zich wachten, maar we hebben u inmiddels genoeg te vertellen. Leest u mee?

  13 juli 2021
 • Sluiting rookruimtes bij locaties Zorgpartners

  Vanaf 1 juli 2021 moeten alle rookruimtes in (semi-)publieke gebouwen worden gesloten als onderdeel van het Nationaal Preventieakkoord. Dit betekent dat de rookruimtes op alle locaties van Zorgpartners dicht gaan.

  12 juli 2021
 • Coronabesmettingen in De Reehorst

  In De Reehorst in Reeuwijk zijn helaas besmettingen met het coronavirus vastgesteld. Negen bewoners zijn positief zijn getest en hebben milde klachten. Alle betrokkenen zijn direct op de hoogte gesteld. Het bron- en contactonderzoek loopt via de GGD.

  8 juli 2021
Deel deze pagina: