Lees voor

Nieuwsfilter


 • Corona-besmettingen bij Zorgpartners

  In de hieronder genoemde centra van Zorgpartners zijn helaas besmettingen met het coronavirus vastgesteld. De bewoners en de eerste contactpersonen zijn direct daarvan op de hoogte gesteld. In deze centra zijn noodzakelijke isolatiemaatregelen genomen.

  27 november 2020
 • Zorgpartners bedankt Mantelzorgers

  Op 10 November 2020 is het de Nationale Dag van de Mantelzorg. De dag waarop zorgverleners en familie hun mantelzorgers in het zonnetje zetten.

  10 november 2020
 • Samen werken aan een bijzondere editie van Gouda bij Kaarslicht 2020

  Op vrijdag 30 oktober 2020 werd in Gouwestein het startsein gegeven voor de voorbereidingen van de 65e editie van Gouda bij Kaarslicht 2020.

  3 november 2020
 • Samen zorgen: speelplezier in de tuin van Vijverhof

  Op het grondgebied van verpleeghuis Vijverhof komt een speeltuin voor de kinderen uit Bodegraven-Noord. Vandaag tekenden Dick van Duijn, lid Raad van Bestuur van Zorgpartners, en wethouder Knol van gemeente Bodegraven-Reeuwijk het contract om gebruik te mogen maken van het terrein van Vijverhof.

  29 oktober 2020
 • Eerste mijlpaal nieuwe Floravita

  Het vernieuwde Floravita heeft de eerste mijlpaal bereikt. De heipalen van de nieuwe entree zijn geplaatst, waarna de fundering is gestort. Deze fase markeert de start van de opbouw, na een periode van sloop.

  26 oktober 2020
 • ‘Het klinkt gek, maar wij hebben routine opgebouwd’

  In het Algemeen Dagblad vertelt Margot van der Starre, voorzitter Raad van Bestuur, over de situatie binnen Zorgpartners tijdens de coronatijd.

  21 oktober 2020
 • Samen werken aan het personeel van de toekomst

  Onder de koepel van Campus Gouda brengt regio Midden-Holland bedrijven en hogescholen bij elkaar om het personeel van de toekomst op te leiden. Margot van der Starre vertelt meer over het belang van de samenwerking tussen Campus Gouda en Zorgpartners.

  20 oktober 2020
 • Samen werken aan de beste dementiezorg in de wijk

  Op maandag 5 oktober 2020 kreeg Corinne Agterof (casemanager dementie bij TANDEM) het certificaat ‘Ambassadeur Dementie-verpleegkundige’ uitgereikt. Ook presenteerde zij het boek ‘Speak Up’ waarin 50 dementie-cases van wijkverpleegkundigen en dementieverpleegkundigen worden beschreven.

  13 oktober 2020
Deel deze pagina: