Lees voor

Alle nieuwsberichten

 • Besmettingen De Reehorst

  Bij circa een derde van de 62 bewoners van De Reehorst in Reeuwijk zijn besmettingen met het coronavirus vastgesteld. De bewoners met dit virus zijn conform protocol in strikte isolatie geplaatst.

  17 september 2020
 • Besmettingen bij Zorgpartners

  In de hieronder genoemde centra van Zorgpartners zijn helaas besmettingen met het coronavirus vastgesteld.

  15 september 2020
 • Hoge cijfers Thuiszorg Zorgpartners op Zorgkaart Nederland

  De wijkteams van Thuiszorg Zorgpartners worden met hoge cijfers gewaardeerd op Zorgkaart Nederland.

  14 september 2020
 • De Reehorst bestaat vandaag 40 jaar!

  Vandaag viert De Reehorst in Reeuwijk haar 40-jarig jubileum en dat wordt uitgebreid gevierd met alle cliënten en medewerkers. Een dag om te koesteren!

  11 september 2020
 • Thuiszorg Zorgpartners biedt cliënten meer autonomie via slimme medicijndispenser

  Binnenkort start onze Thuiszorg met de inzet van een nieuwe, digitale medicijndispenser. Met dit slimme apparaat kunnen cliënten zelfstandig hun medicijnen innemen en zijn ze minder afhankelijk van de thuiszorg.

  28 augustus 2020
 • Slimme bril verrijkt de zorg

  De Smart Glass is letterlijk een slimme bril die de zorgmedewerker op zijn of haar hoofd zet, zodat een collega op afstand kan meekijken met het werk. Dat biedt veel mogelijkheden. Collega's Anja Verduyn (Verzorgende IG) en Vivian Stark (Algemeen verpleegkundige) vertellen meer over het gebruik van de Smart Glass binnen Zorgpartners.

  17 augustus 2020
 • Roomijstraktatie voor alle bewoners van Zorgpartners

  Deze week werden onze bewoners op heerlijke roomijsbekers van Hertog getrakteerd. Deze ijskoude verrassing namens kbo-pcob is in samenwerking met Zorgboodschap en Unilever.

  14 augustus 2020
 • Irishof op wereldreis in eigen huis

  Je hoeft nu helemaal de landsgrenzen niet over om je in het buitenland te wanen, dachten de collega’s in Irishof. Zij maken deze zomer een wereldreis in eigen huis. Alle werelddelen komen voorbij in zes weken tijd. Kijk je mee?

  6 augustus 2020
Deel deze pagina: