Lees voor
 • Zorginnovatie op maat: Zorgpartners zet in op domotica

  Zorgpartners Midden-Holland gelooft dat slimme technologie bijdraagt aan de kwaliteit van zorg, het welzijn van bewoners en het werkplezier van medewerkers. Daarom maken wij in bijna al onze centra dankbaar gebruik van zorgdomotica die zorgen voor meer comfort en veiligheid bij bewoners.

  4 mei 2021
 • Vrijwilligers Zorgpartners ontvangen koninklijke onderscheidingen

  Een wandeling met de bewoners, een potje bingo of ‘gewoon’ een gezellig praatje tijdens een kop koffie. Voor dit en nog veel meer kunnen wij rekenen op de steun van ruim 1600 vrijwilligers. Twee van deze vrijwilligers hebben dit jaar een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor hun jarenlange inzet.

  30 april 2021
 • Campus Gouda: denk mee over de verbetering van zorgtechnologie

  Samen met bedrijven, onderwijs en overheid uit de regio Midden-Holland slaat Zorgpartners de handen ineen om Campus Gouda vorm te geven. Campus Gouda wordt dé plek waar studenten en werkenden zich kunnen blijven ontwikkelen.

  24 maart 2021
 • Dankzij goede samenwerking bewoners snel gevaccineerd

  Samen met Mediis, HAP en apotheker Fascinatio heeft Zorgpartners Midden-Holland haar bewoners in hoog tempo gevaccineerd. En het effect is verbluffend: op dit moment zijn alle centra van Zorgpartners corona-vrij.

  22 maart 2021
 • Ontdekdezorg week bij Zorgpartners!

  Tijdens de landelijke 'Ontdekdezorg' week kun je je vragen stellen aan medewerkers van Zorgpartners. Kom zo alles te weten over werken, leren en ontwikkelen bij Zorgpartners.

  17 maart 2021
 • Begeleid Wonen en Wijkteam Korte Akkeren organiseren Kennedy Mars

  Collega's van Begeleid Wonen en Wijkteam Korte Akkeren organiseren Kennedy Mars om geld in te zamelen voor gezamenlijke activiteiten

  16 maart 2021
 • Bouw Floravita vordert gestaag

  Het vernieuwde Floravita krijgt vorm. Aan de woonkamers van het zorgcentrum zijn ruime balkons geplaatst. Deze buitenterrassen geven de bewoners straks extra leefruimte. Na de verbouwing kan Floravita zwaardere zorg bieden in een aangename woonomgeving.

  9 maart 2021
 • Voorzitter Raad van Bestuur Margot van der Starre neemt afscheid

  Margot van der Starre, voorzitter Raad van Bestuur, heeft na bijna vier jaar afscheid genomen van onze organisatie. Ze start 15 maart 2021 bij de Universiteit Utrecht als vicevoorzitter van het College van Bestuur.

  2 maart 2021
Deel deze pagina: