Lees voor

Alle nieuwsberichten

 • Merendeel locaties Zorgpartners versoepelt bezoekregeling

  Tijdens de persconferentie van 19 mei jl. gaf minister Hugo de Jonge aan dat verpleeghuizen vanaf 25 mei onder strikte voorwaarden weer beperkt bezoek mogen toelaten. Eén van de voornaamste bepalingen is dat daar geen cliënten met COVID verblijven. De Raad van Bestuur van Zorgpartners heeft inmiddels de eerste contactpersonen van cliënten hierover via al haar verpleeghuizen geïnformeerd.

  22 mei 2020
 • Toelichting Zorgpartners over vragen Coronacijfers

  Naar aanleiding van berichten in de media en vragen van enkele Goudse gemeenteraadsleden heeft Bestuursvoorzitter van Zorgpartners, Margot van der Starre, tijdens het Corona-vragenkwartier in de gemeenteraad, op woensdagavond 20 mei 2020, een toelichting gegeven.

  20 mei 2020
 • Huidige bezoekregeling blijft van kracht

  Sinds 20 maart kunnen bewoners van verpleeghuizen geen bezoek ontvangen. Er mag alleen bezoek komen bij mensen die stervende zijn. De bezoekregeling voor verpleeghuizen is ingegeven door de noodzaak om bewoners en zorgverleners te beschermen tegen het coronavirus en om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

  12 mei 2020
 • Dag van de Verpleging

  Vandaag is het 12 mei: de internationale Dag van de Verpleging. Een dag waarop de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers centraal staat. Deze datum is niet geheel toevallig: het is de geboortedag van Florence Nightingale, dit jaar 200 jaar geleden. Op deze datum staan we jaarlijks stil bij het bewonderingswaardige werk van al onze medewerkers.

  12 mei 2020
 • 25 verpleeghuizen worden volgende week bekend gemaakt

  Vanaf maandag 11 mei 2020 wordt een eerste stap gezet in een versoepeling van de bezoekregeling, te beginnen in 25 verpleeghuizen. De bedoeling is dat de 25 zorgorganisaties volgende week bekend worden gemaakt, ook Zorgpartners wordt daarover volgende week geïnformeerd.

  7 mei 2020
 • Hart onder de riem namens bekende Nederlanders

  Een aantal bekende Nederlanders uit onze regio hebben een speciale boodschap voor alle medewerkers van Zorgpartners.

  1 mei 2020
 • Verrassingsoptreden Elise Mannah tijdens Koningsdag

  De bewoners, medewerkers en omwonenden van Ronssehof kregen op Koningsdag een speciaal optreden van de Goudse zangeres Elisa Mannah.

  29 april 2020
 • Koningsdag 2020 bij Zorgpartners

  Dit jaar was Koningsdag voor iedereen anders. Desondanks hebben onze medewerkers en cliënten er met elkaar een mooie dag van kunnen maken.

  28 april 2020
Deel deze pagina: