Lees voor

Alle nieuwsberichten

 • Henny Huisman presenteert playbackshow in De Hanepraij

  De Hanepraij in Gouda organiseerde op dinsdag 18 februari een geheel eigen playbackshow voor haar bewoners. En wat is er nu leuker dan de enige echte Henny Huisman uitnodigen om de playbackshow te komen presenteren?

  20 februari 2020
 • Servuss uit De Hanepraij

  Niet de Hahnenkamm in het Oostenrijkse Kitzbühel maar De Hanepraij in Gouda vormde op 30 januari het winterse decor voor het Goede Doelendiner 2020. Daarvoor kleurde het 'gemütliche' restaurant van dit centrum aan de Fluwelensingel rood-wit, werd er schlagermuziek gedraaid en een heerlijk Oostenrijks driegangendiner geserveerd. Wat een feest!

  31 januari 2020
 • Zorgpartners gaat voedselverspilling tegen

  Nederlanders gooien heel veel voedsel weg. Maar liefst een derde van al het geproduceerde voedsel verdwijnt in de vuilnisbak. De consument is daarbij de grootste verspiller. Die neemt 42 procent voor zijn rekening en gooit jaarlijks 41 kilo aan eten weg. En dan zijn er nog de supermarkten, horeca en andere instellingen. Door verschillende maatregelen in de centra dringt Zorgpartners voedselverspilling terug.

  28 januari 2020
 • Zorgpartners zamelt in voor de Voedsel- en Non foodbank

  Dit jaar kregen de medewerkers en vrijwilligers van Zorgpartners voor kerst een verrassingspakket met daarin onder meer allemaal lekkere producten, maar ook een lege papieren zak. Het idee hierachter was dat medewerkers daarin houdbare producten konden schenken aan de Voedsel- en Non foodbank.

  17 januari 2020
 • Vraag en antwoord: een van onze klantconsulenten aan het woord

  Zorgpartners Midden-Holland heeft acht klantconsulenten die allerlei vragen beantwoorden. Een van hen is Daisy de Lange. Zij werkt in Prinsenhof, een expertisecentrum in Gouda voor mensen met dementie.

  15 januari 2020
 • Wijziging Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO)

  In de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) staan de rechten en plichten die u als cliënt hebt. Per 1 januari 2020 treedt een aantal wijzigingen in de WGBO in werking die gevolgen hebben voor de algemene voorwaarden van Zorgpartners Midden-Holland.

  3 januari 2020
 • Nieuwe editie relatiemagazine 'Uniek'

  De nieuwe editie (december 2019) van "Uniek" -het relatiemagazine van Zorgpartners- is uit! In dit nieuwe nummer van Uniek staan weer mooie voorbeelden van bijzondere initiatieven binnen Zorgpartners waarin onze cliënten centraal staan.

  30 december 2019
 • Zorgpartners maakt live-uitzending Gouda bij Kaarslicht mogelijk

  Op vrijdag 13 december 2019 vindt in Gouda voor de 64e keer Kaarsjesavond plaats. Voor wie niet in de gelegenheid is om die avond naar de Markt te gaan om Gouda bij Kaarslicht te bezoeken, maakt Zorgpartners Midden-Holland in samenwerking met TV West een live-uitzending mogelijk.

  5 december 2019
Deel deze pagina: