Lees voor
 • Zorgpartners ‘bezorgt’ met omroepen fruitmand én vitamine

  Hoe zou het zijn wanneer lokale radio-omroepen verzoekplaten van bewoners, cliënten, patiënten, medewerkers én ook bezoekers van locaties van Zorgpartners ‘draaien’? Met die vraag benaderde Zorgpartners begin april alle omroepen in haar verzorgingsgebied.

  16 april 2020
 • Geslaagde Paasdagen bij Zorgpartners

  Dit jaar was Pasen anders dan andere jaren. Ondanks alles hebben onze cliënten er alles aan gedaan om onze bewoners fijne paasdagen te geven. Zo werden de bewoners onder andere verrast met heerlijke paasmaaltijden, tekeningen, attenties en virtuele paasdiensten.

  14 april 2020
 • Preventieve maatregelen

  Voor bewoners, cliënten, familieleden en medewerkers van Zorgpartners is het een spannende tijd. COVID-19 brengt uiteraard ongerustheid en vragen teweeg. Zorgpartners doet zoveel als mogelijk om verspreiding van COVID-19 te voorkomen.

  10 april 2020
 • Corona onderdeel van dagelijkse zorgverlening

  Zorgpartners volgt de adviezen en voorschriften van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en vertaalt dit naar alle processen rondom zorg en facilitair. Op deze manier zijn onze collega’s op de hoogte van de werkwijzen en procedures die nu gelden bij de preventie en besmetting van Corona.

  9 april 2020
 • Berichten van bewoners naar familie en naasten

  Onze bewoners ontvangen niet alleen lieve kaartjes en boodschappen van familie en naasten, maar zij geven ook graag wat terug. Wij hopen dat onze bewoners en cliënten de komende weken zelf ook nog meer lieve attenties mogen ontvangen. Dit wordt zo gewaardeerd.

  9 april 2020
 • Blij met alle mooie geschenken en attenties

  De afgelopen weken hebben onze centra onwijs veel hartverwarmende attenties ontvangen. Onze cliënten en medewerkers voelen zich hierdoor in deze spannende periode enorm gesteund. We juichen deze acties enorm toe en hopen dat dit ook gedaan blijft worden.

  8 april 2020
 • Videoboodschap burgemeester van Gouda voor bewoners van de Goudse centra

  De Goudse burgemeester Pieter Verhoeve heeft een videoboodschap ingesproken voor de bewoners van de Goudse centra van Zorgpartners. Dit heeft hij gedaan om hen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode.

  27 maart 2020
 • Vragen rondom het versturen van post

  Onze bewoners en medewerkers ontvangen momenteel heel veel kaarten en tekeningen van mensen die ons een warm hart toedragen. Dit wordt heel erg gewaardeerd en al deze berichten toveren iedere keer weer een glimlach op de gezichten van onze bewoners.

  25 maart 2020
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen