Lees voor
 • Servuss uit De Hanepraij

  Niet de Hahnenkamm in het Oostenrijkse Kitzbühel maar De Hanepraij in Gouda vormde op 30 januari het winterse decor voor het Goede Doelendiner 2020. Daarvoor kleurde het 'gemütliche' restaurant van dit centrum aan de Fluwelensingel rood-wit, werd er schlagermuziek gedraaid en een heerlijk Oostenrijks driegangendiner geserveerd. Wat een feest!

  31 januari 2020
 • Zorgpartners gaat voedselverspilling tegen

  Nederlanders gooien heel veel voedsel weg. Maar liefst een derde van al het geproduceerde voedsel verdwijnt in de vuilnisbak. De consument is daarbij de grootste verspiller. Die neemt 42 procent voor zijn rekening en gooit jaarlijks 41 kilo aan eten weg. En dan zijn er nog de supermarkten, horeca en andere instellingen. Door verschillende maatregelen in de centra dringt Zorgpartners voedselverspilling terug.

  28 januari 2020
 • Zorgpartners zamelt in voor de Voedsel- en Non foodbank

  Dit jaar kregen de medewerkers en vrijwilligers van Zorgpartners voor kerst een verrassingspakket met daarin onder meer allemaal lekkere producten, maar ook een lege papieren zak. Het idee hierachter was dat medewerkers daarin houdbare producten konden schenken aan de Voedsel- en Non foodbank.

  17 januari 2020
 • Vraag en antwoord: een van onze klantconsulenten aan het woord

  Zorgpartners Midden-Holland heeft acht klantconsulenten die allerlei vragen beantwoorden. Een van hen is Daisy de Lange. Zij werkt in Prinsenhof, een expertisecentrum in Gouda voor mensen met dementie.

  15 januari 2020
 • Wijziging Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO)

  In de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) staan de rechten en plichten die u als cliënt hebt. Per 1 januari 2020 treedt een aantal wijzigingen in de WGBO in werking die gevolgen hebben voor de algemene voorwaarden van Zorgpartners Midden-Holland.

  3 januari 2020
 • Nieuwe editie relatiemagazine 'Uniek'

  De nieuwe editie (december 2019) van "Uniek" -het relatiemagazine van Zorgpartners- is uit! In dit nieuwe nummer van Uniek staan weer mooie voorbeelden van bijzondere initiatieven binnen Zorgpartners waarin onze cliënten centraal staan.

  30 december 2019
 • Zorgpartners maakt live-uitzending Gouda bij Kaarslicht mogelijk

  Op vrijdag 13 december 2019 vindt in Gouda voor de 64e keer Kaarsjesavond plaats. Voor wie niet in de gelegenheid is om die avond naar de Markt te gaan om Gouda bij Kaarslicht te bezoeken, maakt Zorgpartners Midden-Holland in samenwerking met TV West een live-uitzending mogelijk.

  5 december 2019
 • Nieuw medicatiebeleid: minder fouten, minder verspilling en meer gemak

  Veilig, gebruiksvriendelijk, kostenbesparend en ook nog goed voor het milieu. Dat is de nieuwe manier waarop medicatie wordt besteld en gedistribueerd voor de revalidatieafdelingen in Ronssehof. Directeur Gert Veldhuizen: “Onze medewerkers zijn tevreden. Ze willen niet meer anders.”

  21 november 2019
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen