Lees voor
 • Wij helpen u graag aan een nieuw thuis

  Met veel enthousiasme werken Ria Meijere en Renate Brandenburg als woonconsulenten voor Zorgpartners Midden-Holland. Het leukste aan hun werk? Zorgen dat mensen een nieuw thuis vinden. “Wanneer ik door onze complexen loop en de tevreden glimlachen zie, weet ik weer waarvoor we het doen”, aldus Ria.

  29 april 2022
 • Sloopwerkzaamheden Souburgh officieel van start

  In het bijzijn van diverse bewoners van Souburgh en andere geïnteresseerden is er officieel gestart met de sloopwerkzaamheden van het gebouw in Waddinxveen. De komende maanden wordt het gebouw uit 1966 verder gesloopt. In 2024 verwacht het nieuwe Souburgh haar deuren te openen.

  20 april 2022
 • Zorgpartners lanceert eerste aflevering van eigen podcastshow

  Zorgpartners heeft haar eerste podcastaflevering gelanceerd. Het is de eerste aflevering van de podcastshow met de titel: ‘Mij een Zorg - Waarom het onze ZorgPartners wel kan schelen’.

  19 april 2022
 • De verpleegkundigen weten wat ze doen

  Geheel onverwachts had de 62-jarige Monnica Rietveld thuiszorg nodig. Na een ongeluk tijdens het mountainbiken, kwam zij in het ziekenhuis terecht met letsel aan haar nekwervels, schouder en arm. “Het is een lange weg naar herstel”, vertelt mevrouw Rietveld vanuit haar stoel, thuis in Reeuwijk.

  15 april 2022
 • Werken in de zorg is zó waardevol

  Van projectmanager bij een softwarebedrijf naar een functie als medewerker Welzijn bij Zorgpartners. Yvonne Slieker maakte onlangs deze overstap. Door het thuiswerken werd voor haar duidelijk dat zij graag met mensen wil werken. Zij startte haar zoektocht naar iets wat paste bij haar bewogenheid. Inmiddels werkt zij een aantal maanden in De Reehorst in Reeuwijk.

  1 april 2022
 • Zorgpartners Midden-Holland organiseert partnergespreksgroep voor partners van jonge mensen met dementie

  Vanaf 5 april organiseert Prinsenhof, onderdeel van Zorgpartners Midden-Holland, iedere maand een bijeenkomst voor partners van jonge mensen met dementie, zowel thuiswonend als woonachtig in een verpleeghuis. De bijeenkomst duurt 1,5 uur en is iedere eerste dinsdag van de maand. Mantelzorgers in de regio Midden-Holland komen met elkaar in gesprek om hun ervaringen en tips met elkaar te delen.

  22 maart 2022
 • Samenwerking Thuiszorg en mantelzorg is zó waardevol

  In de zorg voor cliënten werken wijkverpleegkundigen en mantelzorgers nauw met elkaar samen. Irien Groenendijk is wijkverpleegkundige en zet zich met hart en ziel in voor mensen in de Krimpenerwaard. Ze vertelt over de samenwerking met mantelzorger Anneke Kunz. “Je moet vaak overleggen en hebt elkaar echt nodig, zeker wanneer de cliënt zelf niet meer zo goed beslissingen kan nemen over bepaalde zaken”.

  18 maart 2022
 • Positieve ervaringen onboarding app Appical

  Afgelopen oktober lanceerde Zorgpartners Midden-Holland de onboarding app Appical. Deze onboarding app is ontwikkeld om nieuwe medewerkers te verwelkomen. Honderd dagen lang neemt de app medewerkers mee tijdens hun eerste periode als ZorgPartner om hen van een flitsende start te voorzien.

  14 maart 2022
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen