Lees voor
 • Derde podcastaflevering: innovatie bij Zorgpartners

  In de derde aflevering podcast ‘Mij een Zorg – Waarom het onze ZorgPartners wel kan schelen’ spreken we met Programma manager Innovatie Irene Feenstra. Zij vertelt waarom ze de leukste baan van de wereld heeft.

  1 augustus 2022
 • Rij mee voor mensen met dementie

  Fiets jij mee op 24 september, Burendag, met een geweldig fietsevenement van Zorgpartners Midden-Holland? Meld je dan nu aan voor We Bike 4 Alzheimer.

  29 juli 2022
 • Herenactiviteitenbox bij TANDEM Zuidplas te leen

  Cliënten van TANDEM die wonen in de regio Zuidplas kunnen gebruik maken van een activiteitenbox aan huis.

  28 juli 2022
 • Tweede podcastaflevering Zorgpartners nu te beluisteren

  In april van dit jaar lanceerde Zorgpartners haar eigen podcastshow: 'Mij een Zorg - Waarom het onze ZorgPartners wel kan schelen'. In de afleveringen delen we onze kennis, praktijkverhalen en ervaringen en komen collega ZorgPartners aan het woord.

  7 juli 2022
 • Deelnemers Symposium Ouderengeneeskunde profiteren van unieke samenwerking in de zorg

  Zorgpartners Midden-Holland, het Groene Hart Ziekenhuis en Mediis organiseerden afgelopen woensdag 22 juni een Symposium Ouderengeneeskunde rondom het thema ‘Pijn, ellende en nieuw perspectief’ in Irishof in Gouda.

  24 juni 2022
 • Geslaagd feest dagbesteding Souburgh

  In de kantine van Be Fair is tegenwoordig overdag ook veel bedrijvigheid. Zo maakt de dagbesteding van Souburgh gebruik van verschillende ruimtes. Hier worden vijf dagen per week inwoners van Waddinxveen opgevangen zodat hun mantelzorgers ontlast worden. Er is een ruim aanbod van activiteiten en er is ondersteuning door een verpleegkundige.

  24 juni 2022
 • 25 juni: Dag van de Levensvragen

  In de week van 25 juni hangen er posters in alle huizen van Zorgpartners Midden-Holland met daarop uitspraken waar wellicht een levensvraag onder zou kunnen zitten. Op deze dag is namelijk de Dag van de Levensvragen.

  20 juni 2022
 • Medewerkers Zorgpartners behalen hbo-certificaat

  Op 17 juni hebben twintig studenten Zorg & Technologie van Campus Gouda hun certificaat van de module Communiceren in de Zorg ontvangen. Onder hen ook zes medewerkers van Zorgpartners Midden-Holland. De feestelijke uitreiking vond plaats in het Weeshuis in Gouda.

  20 juni 2022
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen