Lees voor
 • Samen werken aan de beste dementiezorg in de wijk

  Op maandag 5 oktober 2020 kreeg Corinne Agterof (casemanager dementie bij TANDEM) het certificaat ‘Ambassadeur Dementie-verpleegkundige’ uitgereikt. Ook presenteerde zij het boek ‘Speak Up’ waarin 50 dementie-cases van wijkverpleegkundigen en dementieverpleegkundigen worden beschreven.

  13 oktober 2020
 • Irishof bestaat 25 jaar!

  Op woensdag 7 oktober 2020 was het precies 25 jaar geleden dat Irishof (toen nog Zorgcentrum Goverwelle) werd geopend door Erica Terpstra.

  8 oktober 2020
 • Zorgpartners behaalt bronzen milieu certificaat

  Alle centra van Zorgpartners Midden-Holland ontvingen donderdag 24 september 2020 het bronzen certificaat van de Milieuthermometer Zorg. Hiermee wordt de duurzame bedrijfsvoering van Zorgpartners beloond.

  27 september 2020
 • Innovatie voor veiliger eten en drinken bewoners

  De Hanepraij in Gouda is op 21 september gestart met een pilot waarbij de International Dysphagia Diet Standardisation Initiative (IDDSI) wordt toegepast. Dit gaat zorgen voor meer veiligheid voor cliënten met kauw- of slikproblemen.

  27 september 2020
 • Besmettingen De Reehorst

  Bij circa een derde van de 62 bewoners van De Reehorst in Reeuwijk zijn besmettingen met het coronavirus vastgesteld. De bewoners met dit virus zijn conform protocol in strikte isolatie geplaatst.

  17 september 2020
 • Hoge cijfers Thuiszorg Zorgpartners op Zorgkaart Nederland

  De wijkteams van Thuiszorg Zorgpartners worden met hoge cijfers gewaardeerd op Zorgkaart Nederland.

  14 september 2020
 • De Reehorst bestaat vandaag 40 jaar!

  Vandaag viert De Reehorst in Reeuwijk haar 40-jarig jubileum en dat wordt uitgebreid gevierd met alle cliënten en medewerkers. Een dag om te koesteren!

  11 september 2020
 • Thuiszorg Zorgpartners biedt cliënten meer autonomie via slimme medicijndispenser

  Binnenkort start onze Thuiszorg met de inzet van een nieuwe, digitale medicijndispenser. Met dit slimme apparaat kunnen cliënten zelfstandig hun medicijnen innemen en zijn ze minder afhankelijk van de thuiszorg.

  28 augustus 2020
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen