Lees voor

Personenalarmering

  • Veilig gevoel thuis

  • Direct contact met verpleegkundige

  • 24 uur bereikbaarheid meldkamer

Personenalarmering bieden wij:

Thuis
Waar kan dit? (Gouda) Binnenstad
(Gouda) Bloemendaal
(Gouda) Goverwelle
(Gouda) Kort Haarlem
(Gouda) Korte Akkeren
(Gouda) Nieuwe Park
(Gouda) Noord
(Gouda) Oosterwei
(Gouda) Plaswijck
(Gouda) Stolwijkersluis
Ammerstol
Bergambacht
Berkenwoude
Bodegraven
Boskoop
Gouderak
Krimpen aan de Lek
Lekkerkerk
Moordrecht
Ouderkerk
Reeuwijk
Schoonhoven
Waddinxveen

Wanneer u thuis onverwachts iets overkomt, is het fijn als er direct hulp kan komen. Hiervoor biedt Zorgpartners Midden-Holland een betrouwbare oplossing: alarmering met zorgopvolging. Een veilig gevoel!

Hoe werkt personenalarmering?
De alarmering werkt met een zorgtoestel en een draadloze halszender. Als u belt via het zorgtoestel of de knop van de draadloze halszender indrukt, slaat u alarm. Op onze meldkamer zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week verpleegkundigen aanwezig. Binnen 30 seconden heeft u contact met de verpleegkundige.

Afhankelijk van uw hulpvraag, gaat uw oproep door naar de door u opgegeven contactpersoon of naar een verzorgende van Zorgpartners. Als u belt met een zorgvraag, dan is er binnen een half uur een verzorgende bij u. In noodgevallen waarschuwen wij direct uw huisarts of de ambulance.

Kosten & vergoeding
U kunt zonder indicatie gebruik maken van personenalarmering. 

Wellicht komt u in aanmerking voor een vergoeding, bijvoorbeeld wanneer u een medische indicatie heeft. Lees hier meer informatie over vergoedingen op personenalarmering. Neem voor de actuele tarieven contact  met ons op. 

Direct aanmelden voor personenalarmering
Wilt u zich direct aanmelden voor personenalarmering? Dat kan door hier te klikken. U doorloopt dan de stappen en meld u aan. 

Let op: u kunt zich voor deze vorm van personenalarmering alleen aanmelden indien u niet in een huurwoning van Zorgpartners woont. Huurt u wel een woning van Zorgpartners en wilt u ook gebruik maken van personenalarmering? Neem dan contact op met uw woonconsulent via verhuur@zorgpartners.nl. 

Extra mogelijkheden
Bent u nieuwsgierig naar andere mogelijkheden naast personenalarmering zoals een sleutelkluis? Klik dan hier voor meer informatie. 

Algemene voorwaarden
Klik hier voor de algemene voorwaarden professionele alarmopvolging van Zorgpartners Midden-Holland.

Deel deze pagina: