Lees voor
 • Sloop Souburgh uitgesteld vanwege beschermde diersoort

  De sloopdatum van Souburgh in Waddinxveen is uitgesteld vanwege rondvliegende vleermuizen in de omgeving van het gebouw. Bij het realiseren van nieuwbouw is het gebruikelijk dat er een omgevingsonderzoek wordt gedaan naar onder andere beschermde diersoorten.

  2 december 2021
 • Eerste prikken boostervaccinatie zijn gezet

  Deze week heeft Zorgpartners Midden-Holland de eerste ronde met bestelde boostervaccins ontvangen. Er is direct gestart met het prikken van cliënten en medewerkers die de grootste kans hebben om besmet te raken met het coronavirus.

  1 december 2021
 • Zorgpartners Midden-Holland opent COVID-unit voor oudere patiënten uit de regio

  Zorgpartners opende maandag 22 november een COVID-unit in locatie Ronssehof. De COVID-unit is een afgesloten afdeling waar vijf oudere coronapatiënten uit de regio ROAZ-West (Regionaal Overleg Acute Zorgketen-West) kunnen worden opgenomen.

  25 november 2021
 • Werken vanuit quarantaine: Smart Glasses biedt uitkomst

  Het komt helaas nog wel eens voor dat je door een positieve test in quarantaine moet. Het overkwam ook Shanna Blanken, praktijkopleider bij De Breeje Hendrick. Om haar studenten ook op afstand zo goed mogelijk te begeleiden, maakte Shanna gebruik van de Smart Glasses.

  23 november 2021
 • Overstappen naar werk in de zorg: Durf jij het aan?

  Van projectmanager bij een softwarebedrijf naar een functie als medewerker welzijn bij Zorgpartners. Yvonne Slieker maakte deze grote verandering door. In augustus startte de voormalig projectmanager als medewerker welzijn bij verpleeghuis De Reehorst in Reeuwijk. Lees hier haar verhaal.

  17 november 2021
 • Studenten nemen intrek in studentenwoningen van Zorgpartners

  Tien studenten zorg en welzijn namen hun intrek in de studentenkamers van De Rietkraag in Gouda. Hier verblijven op dit moment de bewoners van Souburgh uit Waddinxveen. Met het tekenen van het contract en overhandigen van de sleutels zijn de studenten officieel welkom geheten.

  9 november 2021
 • Kiezen voor een duurzame toekomst

  Bij Zorgpartners kunnen we niet meer zonder zon. Althans, dat is de bedoeling. Projectleider vastgoed Leander Kwakernaak is lid van het kernteam Duurzaamheid. “We willen het cirkeltje rond maken”, vertelt hij over de doelstellingen van Zorgpartners. Nederland wordt steeds milieubewuster en een stukje groener. Zo ook de zorg.

  3 november 2021
 • Burgemeester Verhoeve van Gouda bezoekt bewoners van De Hanepraij

  Op vrijdag 15 oktober werd burgemeester Pieter Verhoeve van Gouda verwelkomt door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van zorgcentrum De Hanepraij.

  15 oktober 2021
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen