Lees voor
 • De verpleegkundigen weten wat ze doen

  Geheel onverwachts had de 62-jarige Monnica Rietveld thuiszorg nodig. Na een ongeluk tijdens het mountainbiken, kwam zij in het ziekenhuis terecht met letsel aan haar nekwervels, schouder en arm. “Het is een lange weg naar herstel”, vertelt mevrouw Rietveld vanuit haar stoel, thuis in Reeuwijk.

  15 april 2022
 • Werken in de zorg is zó waardevol

  Van projectmanager bij een softwarebedrijf naar een functie als medewerker Welzijn bij Zorgpartners. Yvonne Slieker maakte onlangs deze overstap. Door het thuiswerken werd voor haar duidelijk dat zij graag met mensen wil werken. Zij startte haar zoektocht naar iets wat paste bij haar bewogenheid. Inmiddels werkt zij een aantal maanden in De Reehorst in Reeuwijk.

  1 april 2022
 • Zorgpartners Midden-Holland organiseert partnergespreksgroep voor partners van jonge mensen met dementie

  Vanaf 5 april organiseert Prinsenhof, onderdeel van Zorgpartners Midden-Holland, iedere maand een bijeenkomst voor partners van jonge mensen met dementie, zowel thuiswonend als woonachtig in een verpleeghuis. De bijeenkomst duurt 1,5 uur en is iedere eerste dinsdag van de maand. Mantelzorgers in de regio Midden-Holland komen met elkaar in gesprek om hun ervaringen en tips met elkaar te delen.

  22 maart 2022
 • Samenwerking Thuiszorg en mantelzorg is zó waardevol

  In de zorg voor cliënten werken wijkverpleegkundigen en mantelzorgers nauw met elkaar samen. Irien Groenendijk is wijkverpleegkundige en zet zich met hart en ziel in voor mensen in de Krimpenerwaard. Ze vertelt over de samenwerking met mantelzorger Anneke Kunz. “Je moet vaak overleggen en hebt elkaar echt nodig, zeker wanneer de cliënt zelf niet meer zo goed beslissingen kan nemen over bepaalde zaken”.

  18 maart 2022
 • Positieve ervaringen onboarding app Appical

  Afgelopen oktober lanceerde Zorgpartners Midden-Holland de onboarding app Appical. Deze onboarding app is ontwikkeld om nieuwe medewerkers te verwelkomen. Honderd dagen lang neemt de app medewerkers mee tijdens hun eerste periode als ZorgPartner om hen van een flitsende start te voorzien.

  14 maart 2022
 • Raadsleden Waddinxveen bezoeken De Rietkraag

  Woensdag 9 maart hebben verschillende raadsleden van de gemeente Waddinxveen een bezoek gebracht aan De Rietkraag in Gouda. In deze semipermanente huisvesting van Zorgpartners Midden-Holland verblijven op dit moment de bewoners van Souburgh.

  11 maart 2022
 • Moment van ontmoeten: voor mensen die zorgen voor iemand met dementie

  Mantelzorgcentraal organiseert samen met twee EDOMAH-ergotherapeuten op dinsdag 15 maart een ontmoetingsavond voor mantelzorgers. Mantelzorgers komen zo met elkaar in contact en kunnen hun ervaringen en tips met elkaar delen.

  8 maart 2022
 • Margreeth van Dijk presenteert haar boek ‘Een naaste met dementie’ in De Hanepraij

  Op 8 maart 2022 presenteerde Margreeth van Dijk haar boek in verpleeghuis De Hanepraij, onderdeel van Zorgpartners Midden-Holland. Het boek ‘Een naaste met dementie’ van Uitgeverij Boekscout gaat over hoe contactpersonen de verpleeghuiszorg voor hun naaste met dementie ervaren. Van Dijk overhandigde twee boeken aan Corine Dijkstra, wethouder maatschappelijke ondersteuning in Gouda, en Monica Riewald, directeur van De Hanepraij.

  8 maart 2022
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen