Lees voor
 • Plek om te groeien: slim innoveren

  Heeft innovatie alleen met techniek te maken? ''Echt niet,’’ vertelt Vivian Stark verpleegkundig coach in Prinsenhof. Innovatie is veel meer dan dat. Tijdens haar master Innovatie Zorg & Welzijn aan de Hogeschool Utrecht leerde Vivian meer over het gehele proces rondom innovaties. In dit artikel vertelt Vivian hier meer over.

  24 januari 2022
 • Student Julia over wonen in De Rietkraag

  Student Julia nam afgelopen week een vlog op in De Rietkraag in Gouda. Samen met zeven anderen studenten huurt Julia hier een woning. De studenten wonen hier tegen een lage huurprijs en doen ervaring op in de zorg middels vrijwilligerswerk. Een uniek concept! Benieuwd geworden? Bekijk hier de vlog!

  20 januari 2022
 • Belevingsprojector voor rust en welzijn

  De Reehorst in Reeuwijk gebruikt sinds kort de Qwiek-up. Deze beamer op wielen projecteert verschillende beelden op het plafond of de muren. Ook hoor je geluiden of muziek. Denk bijvoorbeeld aan rustgevende geluiden en beelden van de natuur of van dieren, maar ook concerten van André Rieu.

  20 januari 2022
 • Zorgdomotica bij Zorgpartners Midden-Holland: nu en in de toekomst

  Binnen Zorgpartners Midden-Holland gebruiken we innovaties, zoals zorgdomotica. Zorgdomotica is een moeilijk woord voor slimme technieken die het leven van onze bewoners veiliger maken en ons werk efficiënter.

  10 januari 2022
 • ZorgPartners blijven digitale vaardigheden ontwikkelen

  De afgelopen jaren verbeterden onze ZorgPartners hun digitale vaardigheden middels het project Digivaardig in de Zorg. Hoewel het project afloopt, blijft Zorgpartners werken aan de digitale vaardigheden.

  28 december 2021
 • Zorgtechnologie voor betere nachtrust

  Wat als je moeite hebt om in slaap te komen? GZ-Psycholoog Anneloes van Tol heeft hier samen met het Sensorische Informatieverwerking (SI) team, een hulpmiddel voor: slaaprobot Somnox.

  21 december 2021
 • Zorgpartners trakteert bewoners op kerstbrood

  Ter gelegenheid van Gouda bij Kaarslicht trakteert Zorgpartners de bewoners van al haar locaties in de regio op versgebakken kerstbrood bij de koffie of thee.

  10 december 2021
 • Kaarten met een verhaal

  Speciaal voor de kerst en andere gelegenheden heeft stichting Goede Doelen Zorgpartners Midden-Holland in Rwanda wenskaarten in Afrikaanse stijl laten ontwerpen. Lees hier verder voor meer informatie.

  6 december 2021
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen