Lees voor
 • Blog Rwanda: Aan het werk nu

  Na twee jaar uitstel vanwege Covid-19 is de eerste delegatie van de drie Dutch Partners Lelie zorggroep, het Maasstad Ziekenhuis en Zorgpartners Midden-Holland veilig in Rwanda aangekomen.

  28 februari 2022
 • Met ‘gedeelde zorg’ de toekomst tegemoet

  Onder de noemer Gedeelde Zorg slaan de zorgaanbieders en gemeenten uit Midden-Holland de handen ineen. Zorgpartners Midden-Holland is één van de initiatiefnemers. Het moet dé oplossing bieden voor de stijgende vraag naar zorg en de uitdaging om kwaliteit te behouden, ondanks de beperkte middelen.

  25 februari 2022
 • Gouds icoon voor De Hanepraij

  Gouda bestaat in 2022 750 jaar. Dat wordt op allerlei manieren en op verschillende momenten groots gevierd. Eén daarvan is het her en der in Gouda plaatsen van beschilderde kaasboerinnen. Joliek Doop, Activiteitenbegeleider in De Hanepraij: 'Toen ik daarvoor door de projectleider van de Goudse Iconen werd benaderd, hoefden wij niet lang na te denken. Natuurlijk wilden wij én ook de clubleden van de schildersclub dat graag!'

  24 februari 2022
 • Maak kennis met Marianne Straks

  Marianne Straks is voorzitter van Raad van Bestuur bij Zorgpartners Midden-Holland. In dit artikel maak je kennis met haar en haar passie voor de zorg. Ook vertelt ze over de overstap van de woonsector naar de zorg. Wat trok haar naar Zorgpartners? En wat hoopt ze de komende tijd met Zorgpartners te bereiken? Deze en andere vragen stelden we Marianne om haar beter te leren kennen.

  18 februari 2022
 • Lucia maakte een carrièreswitch naar de zorg: “Het was een sprong in het diepe”

  Ondanks dat ze haar werk als stylist erg leuk vond, ontbrak het voor Lucia Verkleij aan één ding: zingeving. Dat is precies wat ze ervaart na een dienst als verzorgende. “Terug in de auto zit ik echt met een voldaan gevoel achter het stuur. Je hebt weer wat voor mensen betekent die dag”, vertelt Lucia over haar werk. Afgelopen jaar besloot ze het roer om te gooien en begon ze aan het zij-instroomtraject bij Zorgpartners.

  15 februari 2022
 • Studenten Communiceren in de zorg ronden eerste deelmodule af

  Woensdag 9 februari was een feestelijk moment voor achttien studenten van Campus Gouda. De studenten behaalden de deelmodule 'Gesprekstechnieken' van de module 'Communiceren in de Zorg' en volgen deze hbo-module naast hun werk bij onder andere Zorgpartners Midden-Holland.

  14 februari 2022
 • Het Experience Lab van Campus Gouda is geopend

  Op dinsdag 8 februari 2022 is het Experience Lab in zorginstelling De Rietkraag van Zorgpartners Midden-Holland officieel geopend. Een woonruimte is ingericht als plek waar studenten, zorgmedewerkers, docenten en cliënten leren en ervaren hoe ze zorgtechnologie kunnen toepassen in de zorg. Het Experience Lab is een concreet resultaat van een samenwerking tussen zorgorganisaties, onderwijs, overheid en regio Midden-Holland.

  8 februari 2022
 • Neem een digitaal kijkje in ons Experience Lab

  ''Hoe ziet de toekomst van de zorg eruit en hoe zou jij dit vormgeven?'' Met deze vraag gingen studenten van mboRijnland aan de slag. Met elkaar mochten zij bij Zorgpartners Midden-Holland het eerste Experience Lab in Gouda inrichten.

  31 januari 2022
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen