Lees voor
 • De Dag van de Witte Stok

  Jaarlijks wordt tijdens de Dag van de Witte Stok aandacht gevraagd voor het belang van een zelfstandig leven van mensen met een visuele beperking. Het symbool hiervoor is de witte stok. Irishof in Gouda organiseert in dit kader op maandag 15 oktober 2018 diverse workshops om te beleven wat de impact is van minder of niet kunnen zien.

  26 september 2018
 • Sterke samenwerking voor Rwanda

  Op 30 augustus ondertekenden drie samenwerkende zorgorganisaties de Lelie zorggroep, het Maasstad Ziekenhuis en Zorgpartners Midden-Holland een visiedocument om zich samen in te zetten voor het verbeteren van de gezondheidszorg in Rwanda.

  21 september 2018
 • Kom sfeer proeven in Geerestein

  Op zaterdag 6 oktober organiseert Zorgpartners Midden-Holland in wooncomplex Geerestein aan de Burgemeester Neetstraat in Ouderkerk aan den IJssel een Open Huis met tal van leuke activiteiten. Iedereen is tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met Geerestein.

  19 september 2018
 • Welkom in Floravita en Souburgh in de week tegen de eenzaamheid

  Floravita en Souburgh verzorgen ook dit jaar een evenement in de week tegen de eenzaamheid.

  19 september 2018
 • Medewerkers Zorgpartners zetten zich in om parkinson de wereld uit te fietsen!

  Ieder jaar organiseert ParkinsonNet het BikevoorParkinson event waarbij mensen met Parkinson, hun naasten en zorgverleners met elkaar op de fiets stappen om Parkinson de wereld uit te fietsen.

  18 september 2018
 • De Hanepraij bestaat 5 jaar!

  De Hanepraij bestaat deze week 5 jaar en dat wordt feestelijk gevierd!

  14 september 2018
 • Centrale Cliëntenraad en Raad van Bestuur Zorgpartners ondertekenen hernieuwde samenwerkingsovereenkomst

  Occasioneel worden de samenwerkingsafspraken tussen de Centrale Cliëntenraad en Raad van Bestuur in overleg hernieuwd. Op woensdag 5 september 2018 zijn deze hernieuwde afspraken ondertekend in een samenwerkingsovereenkomst.

  10 september 2018
 • Samen de afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen

  Zorgpartners Midden-Holland, het MBO Rijnland en de gemeentes Gouda, Reeuwijk, Alphen aan den Rijn en Woerden hebben de handen ineen geslagen. Afgelopen donderdag werd in Bodegraven het startschot gegeven voor een bijzonder project, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waaronder een aantal statushouders, beginnen met een opleiding tot verzorgende.

  7 september 2018
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen