Lees voor
 • Gezellig druk bij het Wijkbuffet

  Gezelligheid en onbeperkt genieten van lekker eten, dat zijn de belangrijkste ingrediënten van het Wijkbuffet in restaurant ‘De Gevulde Hendrick’. Vier keer per jaar zijn inwoners van Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek hier van harte welkom voor een uitgebreid themabuffet.

  24 juli 2018
 • Nieuwe bestelauto van de bodedienst

  Op woensdag 11 juli vond de onthulling van de nieuwe bestelauto van de bodedienst van Zorgpartners plaats. Na de onthulling kon de bestelauto officieel in gebruik worden genomen.

  18 juli 2018
 • Plezierig wonen met professionele zorg in de buurt

  Door alle bezuinigingen in de zorg blijven mensen veel langer zelfstandig thuis wonen. Maar lang niet iedereen vindt dat fijn. Daarom heeft Zorgpartners op meerdere locaties woningen in de buurt van of grenzend aan één van haar centra.

  9 juli 2018
 • Innovatieve oplossing Savelberg voor afvoer- en transportprobleem

  Savelberg heeft onlangs aan de buitenzijde van het pand een stortkoker laten plaatsen. Daarmee behoren hinderlijke luchtjes, veroorzaakt door afval en lange wachttijden voor de lift als gevolg van het transport van afval en wasgoed, tot het verleden.

  29 juni 2018
 • Medewerkers Zorgpartners mogen trots zijn

  In het onlangs verschenen jaarverslag 2017 van Zorgpartners wordt met tevredenheid teruggeblikt op dat jaar en vol vertrouwen vooruit gekeken naar de te behalen resultaten in 2018 en later.

  18 juni 2018
 • Roze Zaterdag in Gouda

  Zorgpartners hijst tijdens Roze Zaterdag in Gouda de regenboogvlag en laat zien dat zij meebouwt aan begrip, acceptatie, respect en participatie.

  7 juni 2018
 • Bruispunt in Gouwestein

  Op donderdag 31 mei 2018 vanaf 19.30 uur is Bruispunt, het open podium voor ideeën en initiatieven, in Gouwestein aan het Van Bergen IJzendoornpark 7. Gouda Bruist organiseert deze editie samen met Zorgpartners Midden-Holland.

  31 mei 2018
 • Team van Zorgpartners doet ook dit jaar weer mee met de Roparun

  Op 19 mei 2018 start de Roparun en ook dit jaar doet een team van Zorgpartners mee.

  18 mei 2018
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen