Lees voor
 • De Hanepraij bestaat 5 jaar!

  De Hanepraij bestaat deze week 5 jaar en dat wordt feestelijk gevierd!

  14 september 2018
 • Centrale Cliëntenraad en Raad van Bestuur Zorgpartners ondertekenen hernieuwde samenwerkingsovereenkomst

  Occasioneel worden de samenwerkingsafspraken tussen de Centrale Cliëntenraad en Raad van Bestuur in overleg hernieuwd. Op woensdag 5 september 2018 zijn deze hernieuwde afspraken ondertekend in een samenwerkingsovereenkomst.

  10 september 2018
 • Samen de afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen

  Zorgpartners Midden-Holland, het MBO Rijnland en de gemeentes Gouda, Reeuwijk, Alphen aan den Rijn en Woerden hebben de handen ineen geslagen. Afgelopen donderdag werd in Bodegraven het startschot gegeven voor een bijzonder project, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waaronder een aantal statushouders, beginnen met een opleiding tot verzorgende.

  7 september 2018
 • Hitteprotocol zorgt voor veel waterpret

  Het hitteprotocol zorgt bij Zorgpartners voor heel veel waterpret!

  26 juli 2018
 • Dankzij de zorg thuis zijn we langer zelfstandig

  Bij thuiszorg denken veel mensen aan steunkousen aantrekken of helpen met douchen. Maar dat zijn slechts enkele voorbeelden van de hulp die verpleegkundigen van Zorgpartners Midden-Holland bij cliënten aan huis kunnen bieden.

  26 juli 2018
 • Zorgeloos wonen in Souburgh

  Een vertrouwde en veilige woonomgeving met veel vrijheden om je eigen leven te leiden. Samen met de bewoner, mantelzorger en medewerkers wordt gekeken naar de best passende zorg voor de bewoner. Dat is waar kleinschalig wonen van Souburgh in Waddinxveen voor staat.

  26 juli 2018
 • Tandem biedt passende oplossingen aan thuiswonende mensen met dementie

  “De afgelopen maanden is in de media het beeld geschetst dat de zorg voor mensen met Alzheimer zich voornamelijk richt op de medische aspecten en dat er te weinig aandacht is voor het welzijn van de cliënt en zijn omgeving". Corinne Agterof en Yolanda van der Stelt houden zich als casemanagers van Tandem dagelijks hiermee bezig. Zij kunnen zich niet in het geschetste beeld vinden.

  26 juli 2018
 • De meest gestelde vragen over mantelzorg

  Mantelzorgers worden in Nederland steeds belangrijker. Volgens belangenvereniging Mezzo is één op de drie inwoners van ons land mantelzorger en geven meer dan 750.000 mensen langdurige en intensieve hulp. Nettie van Kekem werkt als verzorgende Individuele Gezondheidszorg (IG) in De Hanepraij en is daarnaast coördinator mantelzorg. In dit interview geeft Nettie antwoord op veel gestelde vragen over Mantelzorg.

  26 juli 2018
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen