Lees voor
 • Raadsleden Waddinxveen bezoeken De Rietkraag

  Woensdag 9 maart hebben verschillende raadsleden van de gemeente Waddinxveen een bezoek gebracht aan De Rietkraag in Gouda. In deze semipermanente huisvesting van Zorgpartners Midden-Holland verblijven op dit moment de bewoners van Souburgh.

  11 maart 2022
 • Moment van ontmoeten: voor mensen die zorgen voor iemand met dementie

  Mantelzorgcentraal organiseert samen met twee EDOMAH-ergotherapeuten op dinsdag 15 maart een ontmoetingsavond voor mantelzorgers. Mantelzorgers komen zo met elkaar in contact en kunnen hun ervaringen en tips met elkaar delen.

  8 maart 2022
 • Margreeth van Dijk presenteert haar boek ‘Een naaste met dementie’ in De Hanepraij

  Op 8 maart 2022 presenteerde Margreeth van Dijk haar boek in verpleeghuis De Hanepraij, onderdeel van Zorgpartners Midden-Holland. Het boek ‘Een naaste met dementie’ van Uitgeverij Boekscout gaat over hoe contactpersonen de verpleeghuiszorg voor hun naaste met dementie ervaren. Van Dijk overhandigde twee boeken aan Corine Dijkstra, wethouder maatschappelijke ondersteuning in Gouda, en Monica Riewald, directeur van De Hanepraij.

  8 maart 2022
 • Blog Rwanda: Veel met weinig

  Rwanda behoort tot de armste landen van Afrika. Afgelopen weekend bezochten wij een aantal projecten. De armoede die wij toen zagen, is onvoorstelbaar en groot.

  4 maart 2022
 • Thuisgevoel bij Floravita

  Wie het terrein van het vernieuwde Floravita aan de Boezemlaan 4 in Boskoop betreedt, die wordt zelfs in de winter aangenaam verrast door de schitterend aangelegde belevingstuin. Eenmaal binnen worden alle zintuigen geprikkeld. Je kijkt je ogen uit in deze compleet gerenoveerde locatie van Zorgpartners. Floravita kan met recht het (t)huis van de toekomst worden genoemd.

  4 maart 2022
 • Ontdekdezorg week 2022 bij Zorgpartners

  Van 14 tot en met 19 maart 2022 wordt de landelijke ‘Ontdekdezorg week’ georganiseerd. Ook Zorgpartners doet hieraan mee.

  3 maart 2022
 • Blog Rwanda: We gaan vooruit

  Het is alweer de vijfde werkdag van de eerste week in Rwanda. Er is veel werk verzet. Na twee jaar zijn ook de scholing en instructie weer hervat.

  1 maart 2022
 • Kom langs bij de open middag in Savelberg

  Savelberg organiseert iedere donderdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur in de maand maart open middagen. Geïnteresseerden kunnen langskomen om kennis te maken met de ouderenzorg.

  1 maart 2022
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen