Lees voor
 • Mantelzorgvriendelijk werken bij De Hanepraij

  De Hanepraij heeft op 4 april 2019 de erkenning ‘‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’’ onthuld. Met deze erkenning voldoet De Hanepraij aan de criteria van de landelijke stichting Werk & Mantelzorg.

  5 april 2019
 • 30 Oostenrijkse studenten bezoeken De Breeje Hendrick

  Op maandag 25 maart 2019 brachten 30 Oostenrijkse studenten een bezoek aan De Breeje Hendrick in Lekkerkerk.

  2 april 2019
 • Egbert Dijkstra nieuw lid Raad van Commissarissen Zorgpartners

  De heer Egbert A. Dijkstra MRE MRICS is per 27 maart 2019 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Zorgpartners Midden-Holland.

  28 maart 2019
 • Ik doe groen. Wat doe jij?

  De eerste lentedag van 2019 stond bij Zorgpartners Midden-Holland in het teken van duurzaamheid. Op 21 maart vond namelijk de officiële lancering van de duurzaamheidscampagne van Zorgpartners plaats.

  25 maart 2019
 • Op 20 maart 2019 stemmen in de centra van Zorgpartners

  Op woensdag 20 maart 2019 vinden er verkiezingen plaats. In een groot aantal centra van Zorgpartners worden stemlokalen ingericht. Deze zijn rolstoeltoegankelijk. Hieronder een overzicht per gemeente.

  18 maart 2019
 • NLdoet in volle gang bij Zorgpartners

  Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart is de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Diverse centra van Zorgpartners doen ook dit jaar weer mee en vele vrijwilligers steken hun handen uit de mouwen om er twee onvergetelijke dagen van te maken.

  15 maart 2019
 • Zorgpartners kijkt terug op succesvol regionaal banenfestival

  Zorgpartners heeft samen met andere zorg- en welzijnsorganisaties in de regio op dinsdag 12 maart het Festival Ontdek Zorg & Welzijn georganiseerd. Minister Koolmees bezocht dit unieke regionale banenfestival en lanceerde het tool “Financieel CV”.

  12 maart 2019
 • NLdoet bij Zorgpartners 2019

  Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart 2019 organiseert het Oranje Fonds NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland waarbij duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen steken en mensen een onvergetelijke dag bezorgen. Diverse centra van Zorgpartners doen mee met NLdoet.

  1 maart 2019
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen