Lees voor
 • Energiecoöperatie Goudse Panelen

  Op 8 januari 2019 vond de officiële start van de Energiecoöperatie Goudse Panelen plaats. Zorgpartners is samen met Croda, Promen, Greenspread en gemeente Gouda initiatiefnemer van deze nieuwe energiecoöperatie.

  16 januari 2019
 • Stichting Vrienden van Gouwestein viert 35-jarig jubileum

  In de afgelopen 35 jaar heeft de stichting 'Vrienden van Gouwestein' veel voor Gouwestein en haar bewoners betekend. Het 35-jarig jubileum werd feestelijk gevierd met de donateurs, bewoners en andere genodigden.

  31 december 2018
 • Zorgpartners zet in op duurzaamheid met Green Deal Zorg 2.0

  Om verduurzaming in de zorg te verbeteren, nemen 150 partijen zoals ministeries, gemeenten en zorginstellingen deel aan de Green Deal Zorg 2.0. Zorgpartners is trots daar één van te zijn.

  31 december 2018
 • Met Délifrance lekker en gezond eten in De Reehorst

  Sinds enkele jaren verzorgt Délifrance op doordeweekse dagen de (warme) middagmaaltijd in het dienstencentrum van De Reehorst. Elke dag is het thema anders. Lekker en gezond eten staat altijd centraal.

  31 december 2018
 • "Dankzij de zorg thuis zijn we langer zelfstandig"

  Bij thuiszorg denken veel mensen aan steunkousen aantrekken of helpen met douchen. Maar dat zijn slechts enkele voorbeelden van de hulp die verpleegkundigen van Zorgpartners Midden-Holland bij cliënten aan huis kunnen bieden.

  14 december 2018
 • Floravita verhoogt kwaliteit van leven van cliënten door verantwoorde personeelssamenstelling

  De pilot 'Verantwoorde Personeelssamenstelling' in Floravita is in opdracht van het Ministerie van VWS. De stuurgroep kwam onder begeleiding van Kees van der Burg, Directeur Generaal Langdurig Zorg van het Ministerie van VWS op maandag 3 december 2018 bijeen in Floravita. Lees hier meer over het proces, de ervaringen en het belang van een verantwoorde personeelssamenstelling.

  10 december 2018
 • Winterse activiteiten in de december maand

  De feestdagen komen er weer aan en ook in onze centra kun je hier niet omheen. In de maand december worden allerlei leuke activiteiten en wintermarkten georganiseerd.

  7 december 2018
 • Zorgpartners biedt extra steun voor lokale hulporganisaties

  Afgelopen donderdag overhandigde Margot van der Starre, voorzitter van de onlangs opgerichte Stichting Goede Doelen Zorgpartners Midden-Holland, een cheque aan de Voedselbank Gouda e.o. en de Non-Foodbank Gouda e.o.

  3 december 2018
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen