Lees voor
 • NLdoet in volle gang bij Zorgpartners

  Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart is de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Diverse centra van Zorgpartners doen ook dit jaar weer mee en vele vrijwilligers steken hun handen uit de mouwen om er twee onvergetelijke dagen van te maken.

  15 maart 2019
 • Zorgpartners kijkt terug op succesvol regionaal banenfestival

  Zorgpartners heeft samen met andere zorg- en welzijnsorganisaties in de regio op dinsdag 12 maart het Festival Ontdek Zorg & Welzijn georganiseerd. Minister Koolmees bezocht dit unieke regionale banenfestival en lanceerde het tool “Financieel CV”.

  12 maart 2019
 • NLdoet bij Zorgpartners 2019

  Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart 2019 organiseert het Oranje Fonds NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland waarbij duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen steken en mensen een onvergetelijke dag bezorgen. Diverse centra van Zorgpartners doen mee met NLdoet.

  1 maart 2019
 • Zorgpartners 12 maart 2019 op Festival Ontdek Zorg en Welzijn

  Op dinsdag 12 maart 2019 organiseren verschillende zorg- en welzijnsorganisaties uit Gouda en omstreken samen het Festival Ontdek Zorg en Welzijn. Zorgpartners is één van deze organisaties en wij maken graag kennis met je!

  25 februari 2019
 • Hoge opbrengst Goede Doelen Diner 2019

  Donderdag 31 januari 2019 organiseerde de stichting Goede Doelen Zorgpartners Midden-Holland in samenwerking met medewerkers en vrijwilligers van Vijverhof en De Meent in Bodegraven én leerlingen van mboRijnland een bijzonder geslaagd Goede Doelen Diner. De hoge opbrengst van het diner is bestemd voor de goede doelen dichtbij en ver weg.

  4 februari 2019
 • Kom speeddaten bij Zorgpartners!

  Op vrijdag 8 februari 2019 kun je tijdens een speeddate kennismaken met de Thuiszorg van Zorgpartners. Op deze dag kun je jezelf voorstellen en wij vertellen je alles over het werken bij onze thuiszorg. Bij een match maken we een vervolgafspraak met jou!

  31 januari 2019
 • Dagbesteding zorgt voor regelmaat en rust

  Het is een situatie waar je niet om hebt gevraagd. Maar als de zorg voor je partner zo zwaar wordt dat je bijvoorbeeld zelf lichamelijke klachten krijgt of eronder door dreigt te gaan, dan word je soms gedwongen bepaalde keuzes te maken. Liever niet natuurlijk. Maar toch. Hoe fijn is het dan wanneer je die zorg voor één of meer dagen in de week met een gerust hart aan kundige en lieve medewerkers van de Dagbesteding in Souburgh kunt overlaten?

  31 januari 2019
 • Wijziging zorgovereenkomst en Algemene Voorwaarden

  Onlangs heeft Zorgpartners Midden-Holland een aantal onderdelen uit de zorgovereenkomst en bijbehorende Algemene Voorwaarden aangepast ten behoeve van alle cliënten. Lees hier meer informatie over de wijziging.

  28 januari 2019
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen