Lees voor
 • 'Mijn moeder is een vrolijker vrouw geworden'

  Een fijne dag beleven, zinvolle activiteiten ondernemen en elkaar ontmoeten, dat zijn de doelen van de dagbesteding bij Rijngaarde. Ouderen kunnen hier een aantal dagdelen per week terecht. Mantelzorgers wordt zo een deel van de zorg uit handen genomen. Lees hier het verhaal van mantelzorger Wianna Verkroost.

  3 mei 2019
 • Koninklijke onderscheidingen voor vrijwilligers Zorgpartners

  Tijdens de Lintjesregen van 2019 hebben vier vrijwilligers van Zorgpartners een koninklijke onderscheiding ontvangen voor hun vrijwilligerswerk. Dit soort momenten maken ons extra dankbaar voor de inzet van alle vrijwilligers bij Zorgpartners.

  3 mei 2019
 • Volle kratten voor voedselbank

  In de meeste centra van Zorgpartners werd in de week van 10 tot en met 16 april een inzamelingsactie gehouden voor de Goudse voedselbank. En met succes.

  18 april 2019
 • Mantelzorgvriendelijk werken bij De Hanepraij

  De Hanepraij heeft op 4 april 2019 de erkenning ‘‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’’ onthuld. Met deze erkenning voldoet De Hanepraij aan de criteria van de landelijke stichting Werk & Mantelzorg.

  5 april 2019
 • 30 Oostenrijkse studenten bezoeken De Breeje Hendrick

  Op maandag 25 maart 2019 brachten 30 Oostenrijkse studenten een bezoek aan De Breeje Hendrick in Lekkerkerk.

  2 april 2019
 • Egbert Dijkstra nieuw lid Raad van Commissarissen Zorgpartners

  De heer Egbert A. Dijkstra MRE MRICS is per 27 maart 2019 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Zorgpartners Midden-Holland.

  28 maart 2019
 • Ik doe groen. Wat doe jij?

  De eerste lentedag van 2019 stond bij Zorgpartners Midden-Holland in het teken van duurzaamheid. Op 21 maart vond namelijk de officiële lancering van de duurzaamheidscampagne van Zorgpartners plaats.

  25 maart 2019
 • Op 20 maart 2019 stemmen in de centra van Zorgpartners

  Op woensdag 20 maart 2019 vinden er verkiezingen plaats. In een groot aantal centra van Zorgpartners worden stemlokalen ingericht. Deze zijn rolstoeltoegankelijk. Hieronder een overzicht per gemeente.

  18 maart 2019
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen