Lees voor
 • Westergouwe: een wijk voor iedereen!

  Gemeente Gouda wil graag dat nieuwbouwwijk Westergouwe een inclusieve wijk wordt en blijft. Onder de naam Gebiedscoalitie Westergouwe werken een aantal organisaties samen om de inclusieve wijk te bewerkstelligen waaronder Zorgpartners.

  16 september 2019
 • Hoornbeeck en Ronssehof starten revalidatie leerafdeling

  Op 11 september 2019 is tijdens een feestelijke bijeenkomst het officiële startschot gegeven voor de leerafdeling van het Hoornbeeck College en Ronssehof revalidatiecentrum.

  12 september 2019
 • Strategisch plan 2019-2022

  Zorgpartners Midden-Holland presenteert haar strategisch plan voor de periode 2019-2022. Dit plan bouwt voort op het vorige strategische plan en kent ook een aantal nieuwe invalshoeken.

  22 augustus 2019
 • Ik hang de clown niet uit

  Carla Buntsma gaat als contactclown naar zo’n vijftien zorginstellingen waaronder de locaties van Zorgpartners Midden-Holland Souburgh in Waddinxveen en Floravita in Boskoop. Ze heeft daarbij wel een rode neus op maar ziet er verder anders uit dan je wellicht van een clown zou verwachten.

  14 augustus 2019
 • Het leven vergemakkelijken met techniek

  Al honderden jaren bedenken uitvinders objecten die uit zichzelf blijven bewegen als ze eenmaal in gang zijn gezet. Objecten die het leven wat eenvoudiger maken, zoals machines in fabrieken die zware werkzaamheden overnemen van mensen. Ook in de zorg kan techniek het werk van mensen vergemakkelijken.

  12 augustus 2019
 • Dagbesteding biedt uitkomst

  Elkaar ontmoeten, zinvolle activiteiten ondernemen en een fijne dag beleven. Bij de dagbesteding van Zorgpartners is het mogelijk. Dagbesteding is er voor mensen die thuis wonen maar op lichamelijk, verstandelijk of sociaal gebied ondersteuning nodig hebben. Deze ondersteuning is niet alleen een uitkomst voor henzelf maar ook voor hun mantelzorgers, want zij hebben even tijd voor andere dingen.

  7 augustus 2019
 • Groen moet je doen: de duurzaamheidscampagne van Zorgpartners

  Met de duurzaamheidscampagne brengt Zorgpartners belangrijke thema’s onder de aandacht die onze zorg duurzamer kunnen maken. De campagne is in maart 2019 gestart met het thema afvalscheiding. Binnenkort is het thema voedselverspilling aan de beurt. Binnen de duurzaamheidscampagne worden goede ervaringen gedeeld en leren locaties van elkaar.

  31 juli 2019
 • Het zint me hier geweldig

  In 1551 kwam dr. Boudewijn Ronsse vanuit Vlaanderen naar Gouda. Naar deze geneesheer is Ronssehof vernoemd. Begin deze eeuw werd een nieuw gebouw neergezet. Zorgpartners Midden-Holland heeft het laten ontwerpen vanuit het idee dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen. Dat kan bijvoorbeeld in de 46 inleunwoningen. Anders dan aanleunwoningen zijn deze niet naast Ronssehof, maar erin gerealiseerd.

  29 juli 2019
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen