Lees voor
 • Samen lopen voor hoop

  Op 21 en 22 juni 2019 deed Zorgpartners mee met SamenLoop voor Hoop Groene Hart. Een team van meer dan 25 medewerkers wandelde vierentwintig uur voor KWF Kankerbestrijding.

  27 juni 2019
 • Clémence Ross in Gouda voor mantel- en respijtzorg

  Op donderdag 13 juni 2019 was Clémence Ross te gast bij De Hanepraij in Gouda bij een inspiratiebijeenkomst over respijtzorg. De avond was georganiseerd door Zorgpartners Midden-Holland, Palet Welzijn en CDA Gouda. Ross is landelijk aanjager als het gaat om het versterken van mantel- en respijtzorg in opdracht van Minister Hugo de Jonge. Ruim 30 mensen namen deel aan deze inspiratieavond.

  20 juni 2019
 • Zorginnovatie binnen Zorgpartners

  Zorgpartners vernieuwt de zorg en zet daarbij steeds vaker innovatieve technologie in. Medewerkers vertellen aan welke vernieuwingen de meeste behoefte is. Dat werpt zijn vruchten af.

  19 juni 2019
 • Team Zorgpartners is klaar voor Roparun 2019

  Deze week vertrekt een enthousiast team van Zorgpartners Midden-Holland naar Parijs voor de start van Roparun 2019. Het team van 31 lopers, fietsers en begeleiders finisht op Tweede Pinksterdag in Rotterdam.

  4 juni 2019
 • Met ketenpartners rond de tafel

  Op uitnodiging van de Raad van Bestuur namen vertegenwoordigers uit de regionale woon-, zorg- en welzijnssector onlangs deel aan het rond-de-tafeldiner van Zorgpartners Midden-Holland.

  31 mei 2019
 • Ondertekening ‘Thuis in het verpleeghuis’

  Op 15 mei jl. hebben de bij Care2Care aangesloten verpleeghuiszorgaanbieders Zorgpartners, WelThuis, Cedrah, Huize Winterdijk en de Zevenster en het Zorgkantoor VGZ, getekend voor het plan ‘Thuis in het verpleeghuis’: Naar een evenwichtige implementatie van het kwaliteitskader.

  23 mei 2019
 • Muziek op maat bij het zorginnovatiecentrum (ZIC) van Prinsenhof

  Een vrouw danst, iemand anders loopt luid zingend door de gang. Eén bewoner heeft zich teruggetrokken op zijn kamer, de koptelefoon op en de benen omhoog. Op de afdeling voor jonge mensen met dementie bij Prinsenhof wordt onderzocht op welke manier muziek kan bijdragen aan het welzijn van de bewoners.

  22 mei 2019
 • Zorgpartners Midden-Holland gaat zorglocaties renoveren

  Zorgpartners Midden-Holland gaat de komende jaren de locaties Floravita in Boskoop, Souburgh in Waddinxveen en De Breeje Hendrick in Lekkerkerk ingrijpend verbouwen.

  16 mei 2019
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen