Lees voor
 • Dagbesteding biedt uitkomst

  Elkaar ontmoeten, zinvolle activiteiten ondernemen en een fijne dag beleven. Bij de dagbesteding van Zorgpartners is het mogelijk. Dagbesteding is er voor mensen die thuis wonen maar op lichamelijk, verstandelijk of sociaal gebied ondersteuning nodig hebben. Deze ondersteuning is niet alleen een uitkomst voor henzelf maar ook voor hun mantelzorgers, want zij hebben even tijd voor andere dingen.

  7 augustus 2019
 • Groen moet je doen: de duurzaamheidscampagne van Zorgpartners

  Met de duurzaamheidscampagne brengt Zorgpartners belangrijke thema’s onder de aandacht die onze zorg duurzamer kunnen maken. De campagne is in maart 2019 gestart met het thema afvalscheiding. Binnenkort is het thema voedselverspilling aan de beurt. Binnen de duurzaamheidscampagne worden goede ervaringen gedeeld en leren locaties van elkaar.

  31 juli 2019
 • Het zint me hier geweldig

  In 1551 kwam dr. Boudewijn Ronsse vanuit Vlaanderen naar Gouda. Naar deze geneesheer is Ronssehof vernoemd. Begin deze eeuw werd een nieuw gebouw neergezet. Zorgpartners Midden-Holland heeft het laten ontwerpen vanuit het idee dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen. Dat kan bijvoorbeeld in de 46 inleunwoningen. Anders dan aanleunwoningen zijn deze niet naast Ronssehof, maar erin gerealiseerd.

  29 juli 2019
 • Op pad met wijkverpleegkundige Jolanda Bok

  “Als wijkverpleegkundige in de thuiszorg is geen dag voor mij hetzelfde. Ik heb te maken met verschillende cliënten, diverse aandoeningen en werk in een team met meerdere disciplines. Het enige dat geen dag verandert, is mijn hart voor het vak. Mijn naam is Jolanda Bok en verplegen zit in mijn genen.”

  24 juli 2019
 • Nieuwe editie relatiemagazine 'Uniek'

  De nieuwe editie (juli 2019) van "Uniek" -het relatiemagazine van Zorgpartners- is uit! Het relatiemagazine wordt verspreid onder onze cliënten, huurders, leden van het Servicepakket en relaties.

  18 juli 2019
 • ‘Een plek om naar uit te kijken’

  Mensen met een vorm van dementie kunnen sinds kort niet alleen door de week, maar ook op zaterdag terecht bij de dagbesteding in Slothoven. Ervaren medewerkers en betrokken vrijwilligers zorgen ervoor dat zij een fijne dag hebben. Komt u ook een keer kijken?

  10 juli 2019
 • Zorgpartners genomineerd voor Digitale Transformatie 2019

  Zorgpartners Midden-Holland is genomineerd voor de Computable Award voor Digitale Transformatie van het Jaar 2019.

  9 juli 2019
 • Margot van der Starre spreekt namens regiegroep toekomstvisie Gouda

  Margot van der Starre, voorzitter Raad van Bestuur van Zorgpartners, licht op de raadsvergadering van woensdag 3 juli 2019 de rol van de regiegroep toe bij de totstandkoming van de toekomstvisie van Gouda. Van der Starre heeft zich sterk gemaakt voor de zorg in Gouda en in de regio Midden-Holland.

  4 juli 2019
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen