Lees voor
 • Vraag en antwoord: een van onze klantconsulenten aan het woord

  Zorgpartners Midden-Holland heeft acht klantconsulenten die allerlei vragen beantwoorden. Een van hen is Daisy de Lange. Zij werkt in Prinsenhof, een expertisecentrum in Gouda voor mensen met dementie.

  15 januari 2020
 • Wijziging Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO)

  In de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) staan de rechten en plichten die u als cliënt hebt. Per 1 januari 2020 treedt een aantal wijzigingen in de WGBO in werking die gevolgen hebben voor de algemene voorwaarden van Zorgpartners Midden-Holland.

  3 januari 2020
 • Nieuwe editie relatiemagazine 'Uniek'

  De nieuwe editie (december 2019) van "Uniek" -het relatiemagazine van Zorgpartners- is uit! In dit nieuwe nummer van Uniek staan weer mooie voorbeelden van bijzondere initiatieven binnen Zorgpartners waarin onze cliënten centraal staan.

  30 december 2019
 • Zorgpartners maakt live-uitzending Gouda bij Kaarslicht mogelijk

  Op vrijdag 13 december 2019 vindt in Gouda voor de 64e keer Kaarsjesavond plaats. Voor wie niet in de gelegenheid is om die avond naar de Markt te gaan om Gouda bij Kaarslicht te bezoeken, maakt Zorgpartners Midden-Holland in samenwerking met TV West een live-uitzending mogelijk.

  5 december 2019
 • Nieuw medicatiebeleid: minder fouten, minder verspilling en meer gemak

  Veilig, gebruiksvriendelijk, kostenbesparend en ook nog goed voor het milieu. Dat is de nieuwe manier waarop medicatie wordt besteld en gedistribueerd voor de revalidatieafdelingen in Ronssehof. Directeur Gert Veldhuizen: “Onze medewerkers zijn tevreden. Ze willen niet meer anders.”

  21 november 2019
 • Minister Bruins op werkbezoek bij Gedeelde Zorg

  Onder de noemer “Gedeelde Zorg” hebben zorgorganisaties en gemeenten een gezamenlijke visie op zorg en welzijn ontwikkeld. Op 18 november 2019 liet Minister Bruins zich in het Huis van de Stad van Gouda bijpraten over de visie, de aanpak en de knelpunten van Gedeelde Zorg.

  19 november 2019
 • Margot van der Starre op SKIPR!

  Margot van der Starre, voorzitter Raad van Bestuur, blogt voor SKIPR over de ontwikkelingen in de ouderenzorg en haar ervaringen bij Zorgpartners.

  14 november 2019
 • Uitreiking Computable Award 2019

  Helaas is het project waarvoor Zorgpartners Midden-Holland samen met twee ICT-partners voor een Computable Award was genomineerd, gisterenavond niet in de prijzen gevallen. Desondanks zijn zij trots op het behalen van de nominatie in de categorie 'Digitale Transformatie van het Jaar 2019'.

  30 oktober 2019
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen