Lees voor
 • Huidige bezoekregeling blijft van kracht

  Sinds 20 maart kunnen bewoners van verpleeghuizen geen bezoek ontvangen. Er mag alleen bezoek komen bij mensen die stervende zijn. De bezoekregeling voor verpleeghuizen is ingegeven door de noodzaak om bewoners en zorgverleners te beschermen tegen het coronavirus en om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

  12 mei 2020
 • Dag van de Verpleging

  Vandaag is het 12 mei: de internationale Dag van de Verpleging. Een dag waarop de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers centraal staat. Deze datum is niet geheel toevallig: het is de geboortedag van Florence Nightingale, dit jaar 200 jaar geleden. Op deze datum staan we jaarlijks stil bij het bewonderingswaardige werk van al onze medewerkers.

  12 mei 2020
 • 25 verpleeghuizen worden volgende week bekend gemaakt

  Vanaf maandag 11 mei 2020 wordt een eerste stap gezet in een versoepeling van de bezoekregeling, te beginnen in 25 verpleeghuizen. De bedoeling is dat de 25 zorgorganisaties volgende week bekend worden gemaakt, ook Zorgpartners wordt daarover volgende week geïnformeerd.

  7 mei 2020
 • Hart onder de riem namens bekende Nederlanders

  Een aantal bekende Nederlanders uit onze regio hebben een speciale boodschap voor alle medewerkers van Zorgpartners.

  1 mei 2020
 • Verrassingsoptreden Elise Mannah tijdens Koningsdag

  De bewoners, medewerkers en omwonenden van Ronssehof kregen op Koningsdag een speciaal optreden van de Goudse zangeres Elisa Mannah.

  29 april 2020
 • Koningsdag 2020 bij Zorgpartners

  Dit jaar was Koningsdag voor iedereen anders. Desondanks hebben onze medewerkers en cliënten er met elkaar een mooie dag van kunnen maken.

  28 april 2020
 • Strafzaak ex-medewerker Zorgpartners

  Een ex-medewerker van Zorgpartners wordt verdacht van ernstig grensoverschrijdend gedrag waarbij de lichamelijke integriteit van een cliënt is geschonden. De aangifte door Zorgpartners bij de politie en het OM heeft geleid tot een pro forma zitting die op 23 april 2020 is voorgekomen.

  23 april 2020
 • Bijzondere verjaardag voor het oudste gemeentelid van Gouda

  Op zaterdag 18 april mocht een bewoonster van Ronssehof maar liefst de leeftijd van 106 jaar bereiken. Zij is het oudste gemeentelid van Gouda.

  20 april 2020
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen