Lees voor
 • Zorgpartners annuleert evenementen t/m 1 juni 2020

  Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in Nederland zijn wij extra alert. Daarom hebben we uit voorzorg besloten om t/m 1 juni 2020 alle evenementen van Zorgpartners te annuleren.

  11 maart 2020
 • Eerste Rwanda bezoek van 2020

  Na eerdere succesvolle missies keert Ramona van der Loo deze maand terug naar Rwanda. Samen met een medewerker van de Lelie zorggroep en een van het Maasstad Ziekenhuis verblijft zij van 6 tot en met 22 maart in Kibogora.

  6 maart 2020
 • Maatregelen Coronavirus binnen Zorgpartners

  Door de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in Nederland zijn wij als zorgorganisatie extra alert. De gezondheid van onze medewerkers en cliënten is onze eerste prioriteit. U leest hier hoe we binnen Zorgpartners omgaan met het Coronavirus.

  5 maart 2020
 • Overlijdensbericht oud-bestuurder Frank Schouten

  Op maandag 24 februari 2020 bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van onze oud-bestuurder Frank Schouten.

  5 maart 2020
 • “Happy Ouwer” voor bewoners van Zorgpartners

  Op maandag 9 maart 2020 wordt er weer een Sterrenslag voor bewoners van alle huizen van Zorgpartners georganiseerd, genaamd Happy Ouwer.

  3 maart 2020
 • Zo veel mogelijk zelf doen

  De Bernhardflat in Gouda is een van de locaties waar Zorgpartners appartementen verhuurt aan 55-plussers. In de ontmoetingsruimten worden allerlei activiteiten georganiseerd. Een van de drijvende krachten daarachter is Rina Dokter-Verkaik.

  28 februari 2020
 • Henny Huisman presenteert playbackshow in De Hanepraij

  De Hanepraij in Gouda organiseerde op dinsdag 18 februari een geheel eigen playbackshow voor haar bewoners. En wat is er nu leuker dan de enige echte Henny Huisman uitnodigen om de playbackshow te komen presenteren?

  18 februari 2020
 • Geen minuut spijt gehad

  “Dertig jaar geleden realiseerde Zorgpartners wooncomplex Het Binnenhof aan de Winterdijk in Gouda. Een collega vroeg toen of een appartement daarin iets voor mij zou zijn. Mijn eerste reactie was dat ik niet tussen de oude mensen ging zitten. Maar inmiddels woon ik hier al heel lang en met veel plezier; ik heb geen minuut spijt gehad.”

  10 februari 2020
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen