Lees voor
 • Blij met alle mooie geschenken en attenties

  De afgelopen weken hebben onze centra onwijs veel hartverwarmende attenties ontvangen. Onze cliënten en medewerkers voelen zich hierdoor in deze spannende periode enorm gesteund. We juichen deze acties enorm toe en hopen dat dit ook gedaan blijft worden.

  8 april 2020
 • Videoboodschap burgemeester van Gouda voor bewoners van de Goudse centra

  De Goudse burgemeester Pieter Verhoeve heeft een videoboodschap ingesproken voor de bewoners van de Goudse centra van Zorgpartners. Dit heeft hij gedaan om hen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode.

  27 maart 2020
 • Vragen rondom het versturen van post

  Onze bewoners en medewerkers ontvangen momenteel heel veel kaarten en tekeningen van mensen die ons een warm hart toedragen. Dit wordt heel erg gewaardeerd en al deze berichten toveren iedere keer weer een glimlach op de gezichten van onze bewoners.

  25 maart 2020
 • Pannenkoeken bakken voor alle bewoners en medewerkers van Irishof

  Het managementteam en de activiteitenbegeleiding van Irishof stroopten de mouwen op en bakten samen maar liefst 500 pannenkoeken om de bewoners en collega's een hart onder de riem te steken.

  23 maart 2020
 • Hartverwarmende reacties op alle locaties van Zorgpartners

  Als Zorgpartners voelen wij ons gesteund door de vele hartverwarmende reacties die we op onze locaties ontvangen. Een greep uit de vele mooie attenties en reacties:

  23 maart 2020
 • Post met tekeningen en kaarten voor onze bewoners

  Om onze bewoners een hart onder de riem te steken en ze te laten weten dat er aan hen wordt gedacht, vragen wij u op om per post tekeningen en kaarten te sturen naar onze bewoners. Hier zullen zij heel erg blij mee zijn!

  20 maart 2020
 • Zorgpartners sluit alle centra voor bezoek

  Alle Zorgpartners locaties worden tot nader order gesloten voor bezoekers. Het valt Zorgpartners zwaar dit besluit te moeten nemen. Bezoek van familie en vrienden voor bewoners is heel belangrijk. Door deze ingrijpende maatregel maken zij een extra moeilijke tijd door. Maar in deze uitzonderlijke situatie is het voorkomen van iedere besmetting van het grootste belang.

  19 maart 2020
 • Coronavirus geconstateerd bij Zorgpartners

  Bij een cliënt in Verpleeghuis Prinsenhof te Gouda is het Coronavirus vastgesteld. Dit heeft de GGD Hollands Midden aan Zorgpartners Midden-Holland bevestigd. Sinds de cliënt gezondheidsklachten heeft, die overeenkomen met de symptomen van het Coronavirus, is de cliënt gelijk conform protocol in strikte isolatie verzorgd.

  17 maart 2020
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen