Lees voor
 • Nieuwbouw Souburgh

  Souburgh start in september met de eerste voorbereidingen voor de nieuwbouw van het centrum. Souburgh wordt een gecombineerd centrum waar verzorging, verpleging en dagbesteding een plek houden.

  24 juni 2020
 • Merendeel locaties Zorgpartners versoepelt bezoekregeling

  Tijdens de persconferentie van 19 mei jl. gaf minister Hugo de Jonge aan dat verpleeghuizen vanaf 25 mei onder strikte voorwaarden weer beperkt bezoek mogen toelaten. De Raad van Bestuur van Zorgpartners heeft inmiddels de eerste contactpersonen van cliënten hierover via al haar verpleeghuizen geïnformeerd.

  22 mei 2020
 • Toelichting Zorgpartners over vragen Coronacijfers

  Naar aanleiding van berichten in de media en vragen van enkele Goudse gemeenteraadsleden heeft Bestuursvoorzitter van Zorgpartners, Margot van der Starre, tijdens het Corona-vragenkwartier in de gemeenteraad, op woensdagavond 20 mei 2020, een toelichting gegeven.

  20 mei 2020
 • Huidige bezoekregeling blijft van kracht

  Sinds 20 maart kunnen bewoners van verpleeghuizen geen bezoek ontvangen. Er mag alleen bezoek komen bij mensen die stervende zijn. De bezoekregeling voor verpleeghuizen is ingegeven door de noodzaak om bewoners en zorgverleners te beschermen tegen het coronavirus en om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

  12 mei 2020
 • Dag van de Verpleging

  Vandaag is het 12 mei: de internationale Dag van de Verpleging. Een dag waarop de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers centraal staat. Deze datum is niet geheel toevallig: het is de geboortedag van Florence Nightingale, dit jaar 200 jaar geleden. Op deze datum staan we jaarlijks stil bij het bewonderingswaardige werk van al onze medewerkers.

  12 mei 2020
 • 25 verpleeghuizen worden volgende week bekend gemaakt

  Vanaf maandag 11 mei 2020 wordt een eerste stap gezet in een versoepeling van de bezoekregeling, te beginnen in 25 verpleeghuizen. De bedoeling is dat de 25 zorgorganisaties volgende week bekend worden gemaakt, ook Zorgpartners wordt daarover volgende week geïnformeerd.

  7 mei 2020
 • Hart onder de riem namens bekende Nederlanders

  Een aantal bekende Nederlanders uit onze regio hebben een speciale boodschap voor alle medewerkers van Zorgpartners.

  1 mei 2020
 • Verrassingsoptreden Elise Mannah tijdens Koningsdag

  De bewoners, medewerkers en omwonenden van Ronssehof kregen op Koningsdag een speciaal optreden van de Goudse zangeres Elisa Mannah.

  29 april 2020
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen