Lees voor
 • Hoge cijfers Thuiszorg Zorgpartners op Zorgkaart Nederland

  De wijkteams van Thuiszorg Zorgpartners worden met hoge cijfers gewaardeerd op Zorgkaart Nederland.

  14 september 2020
 • De Reehorst bestaat vandaag 40 jaar!

  Vandaag viert De Reehorst in Reeuwijk haar 40-jarig jubileum en dat wordt uitgebreid gevierd met alle cliënten en medewerkers. Een dag om te koesteren!

  11 september 2020
 • Thuiszorg Zorgpartners biedt cliënten meer autonomie via slimme medicijndispenser

  Binnenkort start onze Thuiszorg met de inzet van een nieuwe, digitale medicijndispenser. Met dit slimme apparaat kunnen cliënten zelfstandig hun medicijnen innemen en zijn ze minder afhankelijk van de thuiszorg.

  28 augustus 2020
 • Roomijstraktatie voor alle bewoners van Zorgpartners

  Deze week werden onze bewoners op heerlijke roomijsbekers van Hertog getrakteerd. Deze ijskoude verrassing namens kbo-pcob is in samenwerking met Zorgboodschap en Unilever.

  14 augustus 2020
 • Slimme bril verrijkt de zorg

  De Smart Glass is letterlijk een slimme bril die de zorgmedewerker op zijn of haar hoofd zet, zodat een collega op afstand kan meekijken met het werk. Dat biedt veel mogelijkheden. Collega's Anja Verduyn (Verzorgende IG) en Vivian Stark (Algemeen verpleegkundige) vertellen meer over het gebruik van de Smart Glass binnen Zorgpartners.

  14 augustus 2020
 • Irishof op wereldreis in eigen huis

  Je hoeft nu helemaal de landsgrenzen niet over om je in het buitenland te wanen, dachten de collega’s in Irishof. Zij maken deze zomer een wereldreis in eigen huis. Alle werelddelen komen voorbij in zes weken tijd. Kijk je mee?

  6 augustus 2020
 • Verbouwing Floravita start medio augustus 2020

  Medio augustus 2020 start de verbouwing van Floravita. De bewoners zijn verhuisd naar de tijdelijke huisvesting in Gouda en Moordrecht. Met de renovatie wordt Floravita getransformeerd naar een toekomstbestendig verpleeghuis. De bouw zal naar verwachting 14 maanden in beslag nemen.

  16 juli 2020
 • Toelichting COVID-19 bij Zorgpartners

  De afgelopen maanden zijn voor velen een intensieve en emotionele periode geweest. Het coronavirus heeft een grote impact gehad op ons allen. Wij zijn trots op onze medewerkers die een enorme flexibiliteit en veerkracht hebben getoond en nog steeds tonen. Op dit moment is het coronavirus op al onze locaties uitgedoofd.

  30 juni 2020
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen