Lees voor
 • Duurzame innovatie tegen kalkaanslag en legionellavorming

  In onze regio hebben we door de hardheid van het water regelmatig te maken met kalkvorming in kranen en douchekoppen. Omdat deze kalkvorming vervelende gevolgen met zich meebrengt, is Zorgpartners opzoek gegaan naar een duurzame oplossing.

  16 december 2020
 • Gouwestein in indrukwekkend Gouda bij Kaarslicht 2020

  Gouda bij Kaarslicht werd dit jaar anders gevierd dan de voorgaande jaren, maar samen met alle partners werd een bijzondere invulling gegeven aan de avond waarin Gouwestein ook een mooie rol had.

  11 december 2020
 • Met elkaar voor elkaar: Zorgpartners speelt voor Sinterklaas

  In deze lastige tijd is het extra belangrijk om oog voor elkaar te hebben. Twee collega’s van Zorgpartnerswilden hier op vijf december extra bij stil staan. Samen met negen lokale sponsors uit Gouda hebben zij maar liefst 235 Sinterklaaspakketjes samengesteld.

  7 december 2020
 • Zorgpartners steunt Voedselbank en Non-foodbank Gouda

  Op donderdag 3 december 2020 overhandigde Margot van der Starre, voorzitter van de Stichting Goede Doelen Zorgpartners Midden-Holland, een cheque aan de Voedselbank Gouda e.o. en de Non-Foodbank Gouda e.o.

  3 december 2020
 • Leren van en met elkaar: de CoronaAudit

  Hoe is de informatievoorziening op het gebied van Corona geregeld? Wat hebben we geleerd van de eerste golf? Hoe weten we of een locatie ‘klaar is’ voor een corona-uitbraak? Deze vragen speelden allemaal binnen Zorgpartners.

  30 november 2020
 • Zorgpartners bedankt Mantelzorgers

  Op 10 November 2020 is het de Nationale Dag van de Mantelzorg. De dag waarop zorgverleners en familie hun mantelzorgers in het zonnetje zetten.

  10 november 2020
 • Samen werken aan een bijzondere editie van Gouda bij Kaarslicht 2020

  Op vrijdag 30 oktober 2020 werd in Gouwestein het startsein gegeven voor de voorbereidingen van de 65e editie van Gouda bij Kaarslicht 2020.

  3 november 2020
 • Samen zorgen: speelplezier in de tuin van Vijverhof

  Op het grondgebied van verpleeghuis Vijverhof komt een speeltuin voor de kinderen uit Bodegraven-Noord. Vandaag tekenden Dick van Duijn, lid Raad van Bestuur van Zorgpartners, en wethouder Knol van gemeente Bodegraven-Reeuwijk het contract om gebruik te mogen maken van het terrein van Vijverhof.

  29 oktober 2020
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen