Lees voor
 • Aanvraag ontwerpbesluit omgevingsvergunning Souburgh ingediend

  De sloopwerkzaamheden van het oude zorgcentrum Souburgh aan de Prins Bernhardlaan in Waddinxveen zijn in volle gang. De afgelopen periode heeft Zorgpartners Midden-Holland de originele bouwplannen tegen het licht gehouden. Dit vanwege de veranderende zorgvraag naar meer zorgplaatsen voor zware (verpleeghuis)zorg in de komende jaren.

  25 mei 2022
 • Floravita opent officieel de deuren

  Op 19 mei 2022 opende Floravita, onderdeel van Zorgpartners Midden-Holland, officieel de deuren. Onder het genot van Italiaanse hapjes en drankjes maakten de genodigden kennis met het gerenoveerde Floravita. De bewoners verhuisden in september 2021 al terug, maar gisteren werd de opening officieel gevierd.

  20 mei 2022
 • Zorgpartners staat Voedselbank en Non-Foodbank Gouda bij

  Op maandag 9 mei overhandigde Dick van Duijn, voorzitter van de Stichting Goede Doelen Zorgpartners Midden-Holland, een cheque aan de Voedselbank Gouda e.o. en een aan de Non-Foodbank. Dick van Duijn: “We weten zeker dat deze cheques goed ingezet kunnen worden door zowel de Voedsel- als de Non-Foodbank in Gouda.”

  17 mei 2022
 • Zorgpartners levert renovatieproject Ravenhorst op

  Het onderhoud en de verduurzaming van de 56 appartementen in het complex Ravenhorst is afgerond. In oktober startte Zorgpartners Midden-Holland met de werkzaamheden. Nu kunnen bewoners genieten van meer wooncomfort door de energiebesparende maatregelen. Het gebouw heeft ook een make-over waardoor dit mooi past tussen de andere complexen.

  16 mei 2022
 • Vraag en antwoord - Een van onze klantconsulenten aan het woord

  Zorgpartners Midden-Holland heeft tien klantconsulenten die allerlei vragen beantwoorden. Een van hen is Daisy de Lange. Zij werkt in Prinsenhof, een expertisecentrum in Gouda voor mensen met dementie. Zij beantwoordt in dit artikel een aantal veel gestelde vragen.

  13 mei 2022
 • Feestweek bij Prinsenhof ter ere van tienjarig bestaan

  Het imposante gebouw van Prinsenhof van Zorgpartners Midden-Holland midden in de wijk Plaswijck viert deze week haar tienjarige bestaan. Directeur Petra Dekker – Zanoni kijkt terug op de afgelopen tien jaar. “Met trots kijk ik terug. Het was een enorme uitdaging maar samen met de medewerkers hebben we dit gebouw die een nieuwe manier van werken met zich meebracht, handen en voeten kunnen geven.”

  11 mei 2022
 • 25 juni: Dag van de Levensvragen

  25 juni: Dag van de Levensvragen

  4 mei 2022
 • Jong dementie en communiceren: hoe ga je in gesprek?

  Op 10 mei is er in Prinsenhof een bijeenkomst van de gespreksgroep voor partners van jonge mensen met dementie met het thema communicatie. De nadruk wordt binnen dit thema gelegd op de basis van interactie principes en assertief communiceren.

  3 mei 2022
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen