Lees voor
 • Retourticket naar de zorg!

  Heb jij een diploma in de zorg en kriebelt het weer om terug te keren? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden in de regio? Boek dat vandaag nog je retourticket!

  20 september 2022
 • Vierde podcastaflevering: Doe mee met We Bike 4 Alzheimer!

  In de vierde podcastaflevering ‘Mij een Zorg – Waarom het onze ZorgPartners wel kan schelen’ spreken we met Simone Hobe en Marjon Vonck van onze locatie De Breeje Hendrick. Zij vertellen over een bijzonder evenement wat eraan komt: We Bike 4 Alzheimer.

  19 september 2022
 • Burendag wordt extra feestelijk bij centra Zorgpartners

  Voor bijna alle centra van Zorgpartners wordt Burendag aanstaande zaterdag, 24 september, extra bijzonder. Daarvoor organiseren zij allerlei leuke activiteiten op hun terrein voor de bewoners en cliënten, hun familie, mensen uit de buurt, medewerkers van Zorgpartners en alle andere belangstellenden.

  19 september 2022
 • Wandelcoaching bij casemanagement dementie

  Door het coronavirus werden sociaal werkers gedwongen opnieuw naar de uitvoering van hun werk te kijken. Kri-Janda van de Loo-De Bruijn is casemanager dementie bij Tandem, en besloot tijdens de coronaperiode met haar cliënten te gaan wandelen. Ook deed zij een opleiding tot wandelcoach. Na een tijdje leverde dit verrassende resultaten op. Deze resultaten heeft zij beschreven in twee artikelen.

  12 september 2022
 • Wijkzorg heeft recht op een eerlijke vergoeding

  Je kunt het bijna niet gemist hebben: deze week is er in de media veel aandacht geweest voor wijkzorg. Marianne Straks, voorzitter Raad van Bestuur, wil daar even bij stilstaan.

  9 september 2022
 • Fervent fietser Simon de Jong aan basis routes We Bike 4 Alzheimer

  Velen kennen voormalig lid van Raad van Bestuur van Zorgpartners Midden-Holland Simon de Jong nog. In 2018 ging hij met pensioen, maar zijn betrokkenheid bij Zorgpartners is nog steeds groot. Zijn naam kwam wederom naar boven om de routes voor We Bike 4 Alzheimer uit te stippelen.

  7 september 2022
 • Souburgh: sloop bijna afgerond en voortgang nieuwbouw

  De afgelopen maanden is het oude zorgcentrum Souburgh aan de Prins Bernhardlaan in Waddinxveen gefaseerd gesloopt. De sloopwerkzaamheden zitten in de laatste fase. Het puin is bijna volledig afgevoerd. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden eind september afgerond. Het terrein wordt daarna afgezet in afwachting van de vervolgwerkzaamheden.

  6 september 2022
 • Sociëteit Prinsenhof: Ontmoeting en inspirerende onderwerpen voor mensen met dementie

  Vanaf 12 september start Prinsenhof met de een nieuwe reeks bijeenkomsten voor mensen die (net) de diagnose dementie hebben gekregen en zelfstandig thuis wonen.

  9 augustus 2022
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen