Lees voor

Zaalverhuur

Op zoek naar een mooie locatie voor uw lezing, bedrijfspresentatie, condoleance, congres of feest én tegelijkertijd indirect een bijdrage leveren aan ouderenzorg? In Irishof hebben wij u heel wat te bieden! U kunt gebruik maken van de grote zaal, geschikt voor maximaal 150 mensen. Een ruime en moderne zaal, met allerhande faciliteiten zoals een sprekerspodium, professionele geluidsinstallatie, een groot scherm en beamer, wifi.

Maatwerk
De zaal is flexibel aan te passen qua opstelling en gewenste ambiance. De grote zaal heeft een dakterras en ook de grote tuin staat tot uw beschikking. Uw cateringwensen verzorgen wij op maat en wij kunnen zelfs een dagvoorzitter voor u organiseren. Er is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar en het treinstation bevindt zich op loopafstand. 

Maatschappelijk tintje
Wilt u graag een maatschappelijk ‘tintje’ aan uw evenement meegeven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen diverse arrangementen voor u verzorgen, waarin wij u en uw gasten op ludieke en interactieve manier kennis laten maken met de zorg voor blinde en slechtziende ouderen.

Meer informatie
Vraagt u naar de mogelijkheden of laat u verrassen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie via (0182) 59 67 00.

Deel deze pagina: