Lees voor

De Reehorst

De Reehorst biedt een thuis aan mensen die 24 uur per dag zorg nodig hebben, door dementie of door een lichamelijke beperking. De pas verbouwde locatie van Zorgpartners Midden-Holland heeft een unieke ligging in het groen. De Reehorst biedt u zorg en geborgenheid.

Woonvormen
Er zijn 61 verpleeghuisappartementen voor mensen met dementie en lichamelijke beperkingen. Ons verpleeghuis is voorzien van moderne apparatuur, waardoor bewoners zowel vrijheid als veiligheid ervaren. Slimme sensoren zorgen voor een maximale bewegingsvrijheid voor bewoners met dementie. Alle bewoners hebben een éénpersoonsappartement met eigen sanitair. U blijft actief in onze beweegtuin, die ook open staat voor senioren uit de wijk. Ook is er onder andere een kapper en kunt u koffiedrinken in het dienstencentrum.

Zorg
De Reehorst biedt intensieve verpleeghuiszorg voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke beperkingen. Bij de verpleeghuiszorg is de multidisciplinaire aanpak met een team van behandelaren een integraal onderdeel. Mensen die thuis wonen met een vorm van dementie kunnen gebruikmaken van de dagbesteding.

Deel deze pagina: