Lees voor

Voorzieningen

De Hanepraij biedt een divers verenigingsleven voor bewoners en mensen uit de wijk. Daarnaast kunnen bewoners en omwonenden genieten van wekelijkse optredens, zowel ‘s avonds als in het weekend. Er zijn fitness- en oefenruimtes beschikbaar waar u gebruik van kunt maken. De Hanepraij biedt fitness 55+, waar sportievelingen onder begeleiding van fysiotherapeuten hun conditie op peil kunnen houden.

Rondom De Hanepraij is er veel aandacht voor het buitenleven. Er zijn wandelpaden, diverse binnentuinen, een moestuin en jeu de boulesbaan. Het gebouw heeft een restaurant met terras op de tweede verdieping met een prachtig uitzicht op de rivier en de dijk. Daarnaast beschikt het gebouw over een Grand café, winkel, kapsalon, pedicure en een schoonheidssalon.

Restaurant
Het restaurant in De Hanepraij is elke dag geopend van 10.00 tot  20:00 uur.  U kunt elke dag kiezen wat, met wie en wanneer u wilt eten. U bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie te genieten van het mooie uitzicht over de IJssel.

Zaalverhuur
Heeft u een zakelijke of feestelijke bijeenkomst waar u een zaal voor nodig heeft? Afhankelijk van de grootte groep heeft De Hanepraij verschillende opties. De vergaderzaal op de begane grond is tot maximaal 14 personen. Grand Café “Het Vooronder” is voor maximaal 30 personen. De vergaderzaal op de eerste etage biedt plek aan 15 personen. Ook voor de catering kunt u bij ons terecht. Kortom er zijn veel verschillende zalen met diverse mogelijkheden. Wij helpen u graag om uw gelegenheid tot een succes te maken.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het restaurant en onze zalen, dan kunt u contact opnemen met de receptie via (0182) 59 57 00.

Deel deze pagina: