Lees voor

Logopedie

  • Hulp bij slikproblemen; verslikken of moeite met kauwen

  • Verbeteren van taalbegrip; lezen, spreken, schrijven

  • Oefeningen om stemgebruik en uitspraak te verbeteren

  • Ondersteuning bij slechthorendheid

Logopedie bieden wij:

Op locatie Thuis
Waar kan dit? (Gouda) Binnenstad
(Gouda) Bloemendaal
(Gouda) Goverwelle
(Gouda) Kort Haarlem
(Gouda) Korte Akkeren
(Gouda) Nieuwe Park
(Gouda) Noord
(Gouda) Oosterwei
(Gouda) Plaswijck
(Gouda) Stolwijkersluis
Ammerstol
Bergambacht
Berkenwoude
Bodegraven
Boskoop
Gouderak
Krimpen aan de Lek
Lekkerkerk
Moordrecht
Ouderkerk
Reeuwijk
Schoonhoven
Waddinxveen

Als u problemen heeft met spreken, slikken of horen, dan kan de logopedist u helpen. Met advies en oefeningen zorgt de logopedist ervoor dat u weer zo goed mogelijk kunt communiceren met uw omgeving, bijvoorbeeld na een beroerte, bij de ziekte van Parkinson of MS.

Logopedie bij Zorgpartners
De logopedist zal in het eerste gesprek uw problemen bespreken. Op basis daarvan zal met u een behandelplan worden opgesteld. In de behandeling wordt wanneer nodig gebruik gemaakt van hulpmiddelen en krijgt u advies op maat. Behandelingen vinden meestal plaats in een van de speciale oefenruimtes van Zorgpartners. In overleg is behandeling bij u thuis ook mogelijk.

De logopedisten van Zorgpartners zijn ervaren en gespecialiseerd in het behandelen van diverse problemen als gevolg van onder meer een beroerte, Parkinson en MS. Zorgpartners staat voor een integrale behandelaanpak waarbij ook andere disciplines zoals fysiotherapie of thuiszorg ingezet kunnen worden.

Verwijzing en vergoeding      
Een behandeling van logopedie wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij adviseren u uw polis na te kijken voor uw specifieke situatie. Voor logopedie is een verwijzing van uw (huis)arts nodig.

Deel deze pagina: