Lees voor

Fysiotherapie

  • Revalidatie na een operatie

  • Begeleiding bij beroerte en Parkinson

  • Door oefeningen spieren en gewrichten zo soepel mogelijk houden

  • Advies en training over (loop)hulpmiddelen, prothesen, orthopedisch schoeisel

Fysiotherapie bieden wij:

Op locatie Thuis In een groep
Waar kan dit? (Gouda) Binnenstad
(Gouda) Bloemendaal
(Gouda) Goverwelle
(Gouda) Kort Haarlem
(Gouda) Korte Akkeren
(Gouda) Nieuwe Park
(Gouda) Noord
(Gouda) Oosterwei
(Gouda) Plaswijck
(Gouda) Stolwijkersluis
Ammerstol
Bergambacht
Berkenwoude
Bodegraven
Boskoop
Gouderak
Krimpen aan de Lek
Lekkerkerk
Moordrecht
Ouderkerk
Reeuwijk
Schoonhoven
Waddinxveen

Fysiotherapeuten leren u zelfstandig te bewegen waardoor uw functioneren en gezondheid verbetert. Dit kan bijvoorbeeld bij gezondheidsproblemen door een beroerte, Parkinson of dementie. Daarnaast ondersteunen fysiotherapeuten bij revalidatie na periode van ziekte of operatie, zodat u zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

Fysiotherapie bij Zorgpartners
De fysiotherapeut bespreekt in een kennismakingsgesprek uw situatie en tijdens dit consult worden uw problemen onderzocht. Samen met u worden uw behandeldoelen vastgesteld. Behandelingen vinden plaats in een van de speciale fysiotherapieruimtes van Zorgpartners of bij u thuis.

De fysiotherapeuten van Zorgpartners zijn ervaren en gespecialiseerd in het behandelen van diverse bewegingsproblemen als gevolg van onder meer een beroerte, Parkinson of dementie. Zorgpartners staat voor een totaalaanpak, waarbij ook andere disciplines zoals ergotherapie of thuiszorg ingezet kunnen worden.

Verwijzing en vergoeding
Een fysiotherapiebehandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar, maar vaak in de aanvullende verzekering. Voor de precieze vergoeding adviseren wij u uw polis na te kijken. Natuurlijk kunt u ook op eigen kosten bij ons terecht. U kunt met of zonder een verwijzing voor fysiotherapie bij Zorgpartners terecht.

Deel deze pagina: