Lees voor

Dietetiek

  • Voedingsadvies bij de ziekte van Parkinson of MS

  • Advies en ondersteuning bij complexe voedingszorg

  • Advies en ondersteuning bij kauw- en slikproblemen

Dietetiek bieden wij:

Op locatie Thuis
Waar kan dit? (Gouda) Binnenstad
(Gouda) Bloemendaal
(Gouda) Goverwelle
(Gouda) Kort Haarlem
(Gouda) Korte Akkeren
(Gouda) Nieuwe Park
(Gouda) Noord
(Gouda) Oosterwei
(Gouda) Plaswijck
(Gouda) Stolwijkersluis
Ammerstol
Bergambacht
Berkenwoude
Bodegraven
Boskoop
Gouderak
Krimpen aan de Lek
Lekkerkerk
Moordrecht
Ouderkerk
Reeuwijk
Schoonhoven
Waddinxveen

Welke voeding past het beste bij uw leeftijd en leefomstandigheden? Zijn er medische redenen om uw voedingsgewoonten te veranderen? Heeft u problemen met kauwen en slikken, bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte? De diëtisten van Zorgpartners geven u advies en ondersteuning hier goed  mee om te gaan.

Diëtetiek bij Zorgpartners
Samen met u bespreekt de diëtist uw situatie en de problemen die u ervaart. Op basis daarvan worden behandeldoelen opgesteld. De diëtisten zijn gespecialiseerd in complexe voedingszorg voor ouderen, thuis of in de centra van Zorgpartners.

De diëtisten van Zorgpartners behandelen diverse gevolgen van onder meer een beroerte, Parkinson en dementie. Zorgpartners staat voor een integrale  behandelaanpak waarbij ook andere disciplines zoals logopedie of thuiszorg ingezet kunnen worden.

Verwijzing en vergoeding
Vanuit het basispakket wordt drie uur dieetbegeleiding vergoed. Als u aanvullend verzekerd bent, krijgt u meer mogelijk meer vergoed. Wij adviseren u uw polis na te kijken voor uw specifieke situatie. Voor een voeding- of dieetadvies is een verwijzing van uw (huis)arts nodig.

Deel deze pagina: