Lees voor

Dagbesteding

  • Extra ondersteuning voor mensen thuis

  • Ontlast mantelzorger

  • Gevarieerd dagprogramma

  • Onder professionele begeleiding

Dagbesteding bieden wij:

Op locatie
Waar kan dit? (Gouda) Noord
(Gouda) Plaswijck
Bergambacht
Bodegraven
Boskoop
Lekkerkerk
Reeuwijk
Waddinxveen

Elkaar ontmoeten, zinvolle activiteiten ondernemen en een fijne dag beleven. Bij de dagbesteding van Zorgpartners is het mogelijk. Dagbesteding is er voor mensen die thuis wonen maar ondersteuning wensen. Hierdoor wordt het mogelijk om langer thuis te blijven wonen en houdt u structuur in uw dagelijks leven. Deze ondersteuning is niet alleen een uitkomst voor henzelf maar ook voor hun mantelzorgers, want zij hebben even tijd voor andere dingen.

Tijdens de dagbesteding kunt u meedoen aan activiteiten, eet u gezamenlijk en heeft u gezelschap van andere deelnemers. Bij de dagbesteding krijgt u professionele begeleiding en als dat nodig is verzorging. Lees hier een artikel over de dagbesteding bij Zorgpartners in Bodegraven. 

Vervoer
Het vervoer van en naar de dagbesteding kan, afhankelijk van de indicatie, veelal voor u geregeld worden.

Kosten en indicatie

Deelname aan de dagbesteding is mogelijk met een beschikking vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deze beschikking kan aangevraagd worden bij de gemeente. Daarnaast is het ook mogelijk om deel te nemen door bekostiging uit eigen financiële middelen of met een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Deze indicatie wordt gesteld door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Afhankelijk van de indicatie kan een cliënt één of meerdere dagdelen per week deelnemen.

Zorgpartners Midden-Holland kan u verder informeren over de procedure rond het aanvragen van een beschikking.

Contact
Bel voor meer informatie over de dagbesteding naar de klantconsulent via (0182) 723 723.

Deel deze pagina: