Lees voor

fitness 55+

test

Veelgestelde vragen over fitness 55+

 • Wat is fitness 55+

  Fitness 55+ is fitness afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Aan de hand van een intake en een aantal test wordt een eigen  trainingsprogramma opgesteld. Zo kunt u op uw eigen niveau trainen op onze fitnessapparaten. Dit zijn onder andere een loopband, een fiets, een crosstrainer, een roeibank of een van onze spierkrachtapparaten. Alle spiergroepen komen op deze manier aan bod. Dit alles onder leiding van een fysiotherapeut.

 • Waar kan ik terecht voor fitness 55+?

  In Gouda kunt u terecht op de centra Prinsenhof, De Hanepraij en Ronssehof revalidatiecentrum. In Lekkerkerk bij De Breeje Hendrick en in Boskoop bij Floravita.

 • Op welke dagen en tijden is er fitness 55+?

  De dagen en tijdstippen van de fitnessuren verschillen per centrum. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

 • Wat kost fitness 55+?

  Voor Fitness 55+ kunt u een strippenkaart kopen voor 12 lessen. 

 • Hoe werkt de strippenkaart van fitness 55+?

  De strippenkaart wordt betaald via een eenmalige machtiging. Deze vult u en levert u in bij de fysiotherapeut van uw fitnessgroep. De strippenkaart is 15 weken geldig en u kunt er 12 keer mee sporten. De strippenkaart neemt u mee naar de les. Alleen bij uitzondering (medische reden) kan de strippenkaart worden ontbonden of tijdelijk stopgezet.

 • Is een proefles mogelijk?

  U kunt altijd een keer meedoen met een proefles om kennis te maken met fitness 55+ en de sfeer te proeven. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Deel deze pagina: