Lees voor

Heup of knie

Als gevolg van een breuk, of slijtage klachten aan heup of knie kan een operatie noodzakelijk zijn. Hierbij kan het gaan om een gewricht vervangende operatie (nieuwe heup of nieuwe knie), of een operatie ter fixatie van een breuk.  Een dergelijke operatie leidt in de meeste gevallen tot een tijdelijke achteruitgang in bewegen, krachtsverlies, afgenomen lenigheid en pijnklachten.

Wat zijn de mogelijkheden voor behandelingen?
U kunt kiezen voor een revalidatiebehandeling bij u thuis of revalidatie in Ronssehof revalidatiecentrum in Gouda.

Hoe wordt u behandeld thuis?
Thuis krijgt u vanuit diverse disciplines de ondersteuning die u nodig heeft. De behandelaren stellen samen met u doelen op, zodat u zo zelfstandig mogelijk kan functioneren in uw eigen huis. Deze doelen leggen we vast in het behandelplan.

Hoe wordt u behandeld in onze revalidatiecentra?
In ons revalidatiecentrum krijgt u vanuit diverse disciplines de ondersteuning die u nodig heeft. De eerste twee weken onderzoeken de behandelaars u. Zij stellen samen met u doelen op, zodat u zo zelfstandig mogelijk terug naar uw eigen huis kan. Deze doelen leggen we vast in het behandelplan. Binnen twee weken is er een behandelplanbespreking. Hierin bespreken we de doelen en wat er nodig is om deze doelen te halen. Ook plannen we dan de voorlopige ontslagdatum.

Deel deze pagina: