Lees voor

Week van de ontmoeting

28 september 2018

Van donderdag 27 september t/m zaterdag 6 oktober is het de week van de Ontmoeting (Landelijk de Week tegen Eenzaamheid) in Savelberg te Gouda.  Savelberg ontmoet u graag.

Het programma luidt als volgt:

Donderdag 27 september: Themadiner Herfst.

De aanvang van het diner is om 17.30 uur.

Maandag 1 oktober: Wandelen

Trek uw wandelschoenen maar vast aan want deze dag gaan wij de paden op, de lanen in. Heeft u deze dag nog een uurtje over van uw vrije tijd om samen met onze bewoner een mooie wandeling te maken? De eerste groep vertrekt om 10.30 uur en de middag groep om 14.30 uur.

Dinsdag 2 oktober: Sport, spel en beweging blijf actief en gezond.

Wilt u kleinschalig sporten, kom deze ochtend bij ons langs op de beweegruimte (etage 9). Onder begeleiding van de medewerker Sport en Bewegen en activiteiten begeleider kunt u kennismaken met verschillende onderdelen. Samen bewegen is niet alleen leuk, maar ook goed voor de spieren en gewrichten. Ook geschikt voor mensen die in een rolstoel zitten. Voor deze ochtend is er een speciaal programma, van 10.00 tot 12.00 uur. Dus kom, kijk, informeer en doe mee.

Donderdag 4 oktober: Dierendag, kom naar de knuffelfarm.

In de tuin van Savelberg kunt u van 14.00- 17.00 uur een mobiele kinderboerderij aanschouwen.

Vrijdag 5 oktober: Piano en viool concert genaamd ''Soesa'', in de Ontmoeting.

Van 14.30-16.30 uur geven Anne en Elle Corbeth een piano en viool concert. Het programma bestaat voornamelijk uit salonmuziek en walsjes. Kaartjes voor dit concert zijn te verkrijgen bij de receptie van Savelberg, Leden servicepakket betalen € 4,50, niet-leden betalen. € 5,50.

Zaterdag 6 oktober: Feestelijke afsluiting week van de Ontmoeting.

Sjoel toernooi, van 9.30- 12.00 uur, in de Ontmoeting. Als afsluiting van de week van de Ontmoeting organiseren wij een sjoel competitie. Schrijf u in als team of alleen en ga het spel aan. Wie wordt het beste team en gaat er met de prijs vandoor? U kunt zich inschrijven bij de receptie van Savelberg. 

Laten wij met elkaar deze week van Ontmoeting tot een onvergetelijke week voor u en onze bewoner maken.

Voor informatie of opgave kunt u contact opnemen met de verenigingsleider Henriëtte Geluk, of de receptie van Savelberg, tel. : 0182 -711200 of per mail: receptie.savelberg@zorgpartners.nl

Deel deze pagina: