Lees voor

Week van de Ontmoeting in Savelberg

24 september 2019

Van vrijdag 27 september tot en met zaterdag 5 oktober organiseert Savelberg de Week van de Ontmoeting (landelijk de Week tegen Eenzaamheid). U bent van harte welkom.

Het programma luidt als volgt:

Vrijdag 27 september: rommelmarkt aan de voorzijde van het gebouw

Van 10.00-15.00 uur. Ook de poffertjeskraam is aanwezig.

Maandag 30 september: wandelen in samenwerking met leerlingen MBO Rijnland

Trek uw wandelschoenen maar vast aan want deze middag gaan wij de paden op, de lanen in. Heeft u nog een uurtje over van uw vrije tijd om samen met onze bewoner een mooie wandeling te maken? Meld u zich dan aan bij Henriëtte Geluk. Dit kan per mail op: henriette.geluk@zorgpartners.nl. We vertrekken om 14.00 uur.

Dinsdag 1 oktober: proeverij

Van 16.00 – 17.30 uur is er een proeverij in de Ontmoeting van Savelberg. Kom genieten van de lekkerste friet uit Gouda met snack en een drankje.

Woensdag 2 oktober: mix, match & meet in samenwerking met stichting Present

Elke eerste woensdag van de maand organiseert stichting Present een inloopproject van 14.00 – 17.00 uur in de tuin van Savelberg.

Samen optrekken en samen tuinieren, hoe leuk is dat? Dus heeft u groene vingers en wilt u nieuwe mensen ontmoeten, kom een kijkje nemen en/of doe gezellig mee. U kunt zich hiervoor melden bij de receptie. Vooraf opgeven is niet nodig.

Donderdag 3 oktober: kom naar de knuffelfarm

In de Ontmoeting van Savelberg kunt van 14.00-17.00 uur een mobiele kinderboerderij aanschouwen. Kom kijken, dieren knuffelen en aaien en genieten.

Zaterdag 5 oktober: feestelijke  afsluiting Week van de Ontmoeting

Als afsluiting van deze week en in het teken van Gouda helpt, een project van stichting Present die dit jaar 10 jaar bestaat, zullen medewerkers van een bedrijf zich vrijwillig inzetten voor onze bewoners en wafels bakken in de gezellige serre van Savelberg waarna deze uiteraard uitgedeeld zullen worden aan de bewoners.

Tevens is er een boeken- en puzzelmarkt van 10.00 – 16.00 uur in de hal van Savelberg.

Laten wij met elkaar deze week van Ontmoeting tot een onvergetelijke week voor u en onze bewoner maken.

Voor informatie of opgave kunt u contact opnemen met de verenigingsleider Henriëtte Geluk, per mail henriette.geluk@zorgpartners.nl of via de receptie van Savelberg: telefoonnummer: 0182 -711200, e-mail: receptie.savelberg@zorgpartners.nl. Kijk voor meer informatie op onze website: www.zorgpartners.nl/savelberg 

Deel deze pagina: