Lees voor

Vrijwilligers Zorgpartners ontvangen koninklijke onderscheidingen

30 april 2021

Een wandeling met de bewoners, een potje bingo of ‘gewoon’ een gezellig praatje tijdens een kop koffie. Voor dit en nog veel meer kunnen wij rekenen op de steun van ruim 1600 vrijwilligers. Zij zijn van onschatbare waarde voor onze cliënten en medewerkers.

Een keer per jaar kunnen vrijwilligers een speciale koninklijke onderscheiding ontvangen voor hun inzet. Deze onderscheiding krijg je niet zomaar. Je moet hiervoor maar liefst 15 jaar of langer actief zijn als vrijwilliger. Tijdens de Lintjesregen van 2021 hebben ook twee vrijwilligers van Zorgpartners deze prachtige onderscheiding in ontvangst mogen nemen.

Een van de vrijwilligers die een onderscheiding mocht ontvangen, is Marja Thiers. Mevrouw Thiers zet zich al sinds 1990 in als vrijwilliger voor de Zonnebloem. Inmiddels mag Ronssehof al ruim acht jaar van haar vrijwilligerswerk genieten. Hier helpt zij cliënten en patiënten met het halen en brengen naar de therapieruimtes.

Ook Ineke Verhamme ontving dit jaar een onderscheiding. Mevrouw Verhamme is al bijna 30 jaar vrijwilliger bij Floravita, toen nog Mendelhof. In 1996 maakte zij de verhuizing naar de toenmalige nieuwbouw van Floravita mee en dit jaar mag zij ook vanuit De Rietkraag in Gouda weer terug naar het vernieuwde Floravita. Koffieschenken op de verschillende verdiepingen en de wandel-3-daagse wordt altijd met plezier gedaan.


Mevrouw Thiers met haar man en burgemeester van Gouda Pieter Verhoeve


Mevrouw Verhamme met haar vaste koffieschenkmaatje in Floravita Corry Hoogendoorn

Wij willen de vrijwilligers van harte feliciteren met deze Koninklijke onderscheidingen!

Wil jij ook graag vrijwilligerswerk doen? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Deel deze pagina: