Lees voor

TANDEM fietst voor onderzoek naar dementie

23 juli 2021

Op zaterdag 31 juli aanstaande organiseren medewerkers van TANDEM (Transmurale Attentie Naast Dementie) een evenement in Gouda om geld op te halen voor onderzoek naar dementie. Op 18 september gaan de casemanagers dementie zelf de sportieve uitdaging aan en doen zij mee aan de sponsorfietstocht 2bike4alzheimer van Alzheimer Nederland, uiteraard op een tandemfiets.

Om zoveel mogelijk sponsorgeld te verzamelen, organiseert TANDEM op 31 juli bij Het Vijfde Huis (Livingstonelaan 54, Gouda) een evenement in het teken van fietsen. Van 10.00 tot 15.00 uur staan medewerkers klaar met de duofiets, buddybike en een riskja om tegen een kleine vergoeding met u een fietstocht te maken door de omgeving. Ook kan er wat te drinken en een versnapering gekocht en genuttigd worden. Als klap op de vuurpijl is een professionele fotograaf aanwezig die mooie momenten kan vastleggen, bijvoorbeeld van u en uw naaste. Er wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Alle opbrengsten van deze dag (alleen contant, geen pin) komen direct ten goede aan onderzoek naar de oorzaak, preventie, diagnose en behandeling van dementie. Ook is het mogelijk om team TANDEM direct te sponsoren via deze website. De vorderingen van team TANDEM in aanloop naar de grote sponsortocht in september zijn te volgen op Facebook via de pagina TANDEM fietst voor Alzheimer.

TANDEM hoopt met deze actie veel geld bij elkaar te fietsen. Helpt u mee?

TANDEM is een samenwerkingsverband van Zorgpartners Midden-Holland, Vierstroom Zorgthuis en De Zellingen en biedt begeleiding en behandeling bij dementie in regio Midden-Holland. Hiertoe hebben zij een breed samengesteld team van casemanagers en behandelaars. Een casemanager treedt op als contactpersoon voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, bekijkt welke hulp of zorg nodig is en onderhoudt contact met andere zorgverleners om de zorg op elkaar af te stemmen.

Deel deze pagina: