Lees voor

Samen werken aan een bijzondere editie van Gouda bij Kaarslicht 2020

3 november 2020

Op vrijdag 30 oktober 2020 werd in Gouwestein het startsein gegeven voor de voorbereidingen van de 65e editie van Gouda bij Kaarslicht 2020. Zorgpartners is ook dit jaar weer sponsor van dit mooie evenement en maakt de live uitzending op TV West mogelijk.

Speciale editie 

Gouda bij Kaarslicht wordt dit jaar anders gevierd dan de voorgaande jaren, maar samen met alle partners wordt er een bijzondere invulling gegeven aan de avond waarin Gouwestein ook een mooie rol heeft. Na het tekenen van de overeenkomst tussen Gouda bij Kaarslicht en Zorgpartners werden er filmopnames gemaakt waarin bewoners en collega’s van Gouwestein een rol spelen.

Links: Piet Zuijdwijk, voorzitter Gouda bij Kaarslicht. Rechts: Bernadette Kolmer, Relatiemanager bij Zorgpartners. Samen ondertekenen zij in Gouwestein het contract dat het startsein geeft voor de 65e editie van Gouda bij Kaarslicht. 

Live uitzending op TV West

Vanwege het coronavirus kunnen we helaas niet fysiek aanwezig zijn op de Markt en daar gezamenlijk de lichtjes van de kerstboom aansteken. Toch kunnen we de sfeer en het warme gevoel van Gouda bij Kaarslicht wel ervaren vanuit huis.

Deze jubileumeditie wordt op 11 december 2020 om 19.00 uur live uitgezonden op TV West. Tijdens deze avond kijken de bewoners van onze Goudse centra naar de live uitzending onder het genot van een hapje en een drankje.

Net als voorgaande jaren bevat deze uitzending een aantal traditionele “ingrediënten” als het kerstverhaal, een toespraak van de burgemeester en tellen we af naar het aansteken van de kerstboom op de Markt. Daarnaast bevat de uitzending ook een aantal nieuwe elementen met daarin dus een speciale rol voor Gouwestein.

Het belooft een bijzondere uitzending te worden waar iedereen zeker van zal genieten!

Bekijk de trailer hieronder: 

Deel deze pagina: