Lees voor

Zorgpartners maakt live-uitzending Gouda bij Kaarslicht mogelijk

5 december 2019

Op vrijdag 13 december vindt in Gouda voor de 64e keer Kaarsjesavond plaats. Traditiegetrouw wordt dan de verlichting van de grote kerstboom voor het stadhuis ontstoken en branden er duizenden kaarsen in de ramen van de historische panden op de Markt. Voor wie niet in de gelegenheid is om die avond naar de Markt te gaan om Gouda bij Kaarslicht te bezoeken, maakt Zorgpartners Midden-Holland in samenwerking met TV West een live-uitzending mogelijk.

Bewoners van de centra van Zorgpartners en cliënten van de thuiszorg zijn om uiteenlopende redenen vaak niet in de gelegenheid om erop uit te gaan. Een bezoek aan een drukbezocht evenement als Gouda bij Kaarslicht schiet er dus snel bij in. Daarom worden er voor de bewoners van De Hanepraij, Gouwestein, Irishof, Prinsenhof, Ronssehof en Savelberg gezellige bijeenkomsten georganiseerd waar zij met elkaar de live-uitzending kunnen kijken. Om alvast in de stemming te komen worden in deze Goudse centra mooie roll-upbanners van Gouda bij Kaarslicht geplaatst.

Ook worden er placemats geleverd waarop de teksten van kerstliederen staan afgebeeld zodat de bewoners kunnen meezingen. Cliënten van Thuiszorg Zorgpartners, bewoners van de andere centra van Zorgpartners en uiteraard ieder ander die thuis van Kaarsjesavond wil genieten, bekijken daar op TV West de live-uitzending op 13 december van 19.00 tot 20.00 uur of de herhaling op Eerste Kerstdag.

Het volledige programma van Kaarsjesavond staat op www.goudabijkaarslicht.nl.

Deel deze pagina: