Lees voor

Nominatie voor landelijke scriptieprijs

24 juli 2017

Ben Pillen heeft vanuit zijn studie Facility Management een strategisch duurzaamheidsonderzoek binnen Zorgpartners uitgevoerd. Het uitgangspunt was hoe Zorgpartners het beste op duurzaamheid kan inzetten voor de toekomst.  

Het onderzoek biedt veel mogelijkheden, zowel beleidsmatig als praktisch. Voor de strategische koers van Zorgpartners heeft Ben op basis van bestaande wetenschappelijke modellen een eigen model ontwikkeld: het duurzaamheidsstrategiemodel, dat niet alleen voor Zorgpartners kan worden gehanteerd maar door alle zorgpartijen.  

Voor zijn afstudeerscriptie: duurzaamheid in de zorg (en daarin opgenomen het duurzaamheidsstrategiemodel voor Zorgpartners) heeft Ben Pillen de FM scriptieprijs gewonnen van de Haagse Hogeschool. Jaarlijks wordt er ook een award uitgereikt voor de beste Facility Management Scriptie van Nederland. De Haagse Hogeschool draagt de scriptie van Ben Pillen voor, voor de landelijke prijs. De landelijke scriptieprijs wordt uitgereikt op 22 november 2017 tijdens FMN Connect XL.

Deel deze pagina: