Lees voor

NLdoet bij Zorgpartners 2019

1 maart 2019

Foto: © Oranje Fonds – Bart Homburg

Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart 2019 organiseert het Oranje Fonds NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland waarbij duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen steken en mensen een onvergetelijke dag bezorgen.

Diverse centra van Zorgpartners doen mee met NLdoet op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart 2019. Hieronder een overzicht van de geplande activiteiten.

Vrijdag 15 maart

Locatie Activiteiten
De Breeje Hendrick Vrijwilligers komen de balkons vegen, het meubilair schoonmaken en vervangen, de ramen zemen en voorzien van nieuwe plantjes. Zodat de bewoners er weer met volle teugen van kunnen genieten in het voorjaarszonnetje. Na afloop zal er gezamenlijk poffertjes worden gegeten.
Floravita Een wandeling naar de schooltuin van het Wellantcollege. Daarnaast kunnen alle bewoners in restaurant de Boomgaard een voorjaarsbol in een potje planten. Ook is er muziek en voor alle deelnemers koffie en thee met wat lekkers.
Souburgh In de middag wandelen langs de Gouwe en over de markt met een stop voor een drankje. Daarnaast worden bloemstukken gemaakt.

Zaterdag 16 maart

Locatie Activiteiten
De Hanepraij Er wordt gewerkt aan voorbereidende tuinwerkzaamheden om de tuinen en paden rondom het centrum op te frissen. De activiteit is van 09:30 tot 14:00 uur.
Ronssehof Bewoners kunnen vanaf 10:00 uur in de Klaproos dierenmaskers maken onder begeleiding van diverse vrijwilligers. Kinderen, kleinkinderen en andere familieleden zijn ook van harte welkom. Daarnaast komt er rond 12:00 uur een patatkraam en zijn ’s middags allerlei dieren te bewonderen.
Slothoven De dag wordt geopend met een koffie en wat lekkers. Daarnaast komt pianist Netty Dijkstra voor ‘Raad het plaatje’ en is een fotograaf aanwezig voor familiefoto’s. De activiteiten duren van 10:30 tot 12:30 uur.

Deel deze pagina: