Lees voor

NLdoet 2021 in de centra van Zorgpartners

28 mei 2021

Op vrijdag 28 mei en zaterdag 29 mei 2021 organiseert het Oranje Fonds NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland waarbij duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen steken en mensen een onvergetelijke dag bezorgen.

Dit jaar vieren we NLdoet nog anders dan we gewend zijn, maar een aantal centra van Zorgpartners heeft toch een manier gevonden om op een veilige en verantwoorde manier een leuke activiteit te organiseren. 

Zo organiseert Souburgh een high tea voor alle bewoners en gaan Slothoven, De Breeje Hendrick en De Waterpoort de virtuele strijd met elkaar aan tijdens een online quiz over de Krimpenerwaard. De quiz wordt geopend de burgemeester en daarna barst de strijd los. Welk centrum weet het meest over de Krimpenerwaard en gaat er met de hoofdprijs vandoor? 

Ook in De Reehorst staan leuke activiteiten gepland voor de bewoners. Hierbij staat alles in het teken van geur, kleur en beleving. Zo wordt er onder andere heerlijk gekookt op de afdeling met vers geplukte kruiden en brengt Boskoopse boomkweker Bram v/d Enderveld kleine perenboompjes en plantjes langs waar de bewoners van kunnen genieten.

Het beloven weer twee mooie dagen te worden. Wij willen in ieder geval alvast alle vrijwilligers en aanwezigen bedanken voor hun inzet!

Deel deze pagina: