Lees voor

Marianne Straks nieuwe voorzitter Raad van Bestuur gestart

1 september 2021

Op 1 september 2021 is Marianne Straks gestart als voorzitter van de Raad van Bestuur van Zorgpartners Midden-Holland. We heten Marianne van harte welkom! Samen met Dick van Duijn vormt ze vanaf nu de Raad van Bestuur.

De komende periode zal voor Marianne in het teken staan van kennismaking met de collega’s, de centra en organisatieonderdelen en de externe relaties.

Marianne Straks: “Mijn hart ligt echt bij de zorg. Ik heb jarenlang met veel plezier in de ouderenzorg gewerkt. Ik vind het een mooie uitdaging om te mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Zorgpartners. Wat mij in het bijzonder aanspreekt is het regionale werkgebied van de organisatie.
Met een mooie mix van ouderenzorg in zowel stedelijk als in meer landelijk gebied. Dat maakt het divers en daar hou ik van.”

Marianne was bestuurder van Wooninvest, een woningcorporatie die actief is in de regio Haaglanden. Daarvoor was ze onder meer bestuurder van zorginstelling Kalorama, directeur Ouderenzorg bij Cordaan en plaatsvervangend directeur bij Actiz.

Deel deze pagina: