Lees voor

Margot van der Starre benoemd tot lid ‘Kerngroep Revalidatie en Herstel’ van ActiZ

27 november 2018

Margot van der Starre is op 22 november 2018 benoemd tot lid van de Kerngroep Revalidatie en Herstel van ActiZ. ActiZ is de branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd. 

De Kerngroep bestaat uit diverse bestuurders van verschillende zorgorganisaties in Nederland en zij houden zich samen bezig met allerlei vraagstukken rondom revalidatie en herstel. Zo houden zij zich bezig met de strategische ontwikkeling en positionering van de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ), het Eerstelijns Verblijf (ELV) en de extramurale behandeling.

De kerngroep is erop gericht dat er voldoende financiële middelen beschikbaar zijn om deze zorgvormen kostendekkend, van goede kwaliteit en in samenhang met elkaar te kunnen leveren, uitgaand van de toegevoegde waarde voor de klant.

Door de deelname van Margot aan deze kerngroep is Zorgpartners constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van revalidatie en herstel.

Deel deze pagina: