Lees voor

Hartverwarmende reacties op alle locaties van Zorgpartners

23 maart 2020

Als Zorgpartners voelen wij ons gesteund door de vele hartverwarmende reacties die we op onze locaties ontvangen. Een greep uit de vele mooie attenties en reacties:

Vijverhof in Bodegraven heeft vier dozen appelgebak van La Place ontvangen. Daarnaast krijgen bewoners en medewerkers vele kaartjes waarin betrokkenen hen een hart onder de riem steken.

De Bruna in Boskoop verzamelt brieven van inwoners van Boskoop voor bewoners van Floravita, omdat zij nu geen bezoek kunnen ontvangen.

De Reehorst in Reeuwijk heeft als attentie appelflappen van de Jumbo gekregen.

Bij De Hanepraij in Gouda zijn lekkernijen bezorgd van Brownies&downieS met een kaartje erbij voor het personeel.

De Breeje Hendrick ontving al bossen bloemen en kreeg van William de kaasboer een lekkere verrassing.

De medewerkers van Ronssehof werden verrast met vers fruit van Fruit op je werk.

Souburgh kreeg van Sweets & Treats Bakery wat lekkers voor bij de koffie.

En niet alleen ondernemers kwamen in actie; ook familieleden en buurtbewoners zorgden voor een glimlach bij onze bewoners en medewerkers. Zo tekenden buurtbewoners met stoepkrijt wensen en berichten bij De Hanepraij, Ronssehof en Souburgh en werden bewoners van Savelberg al verrast met heel veel mooie kaarten die vandaag werden uitgedeeld tijdens het eten.

Zorgpartners wil alle bedrijven en inwoners uit de hele regio ontzettend bedanken voor deze bijzondere, creatieve en warme initiatieven. Onze cliënten en medewerkers voelen zich hierdoor in deze spannende periode enorm gesteund.

Wilt u meer weten over het sturen van kaarten en tekeningen naar onze centra? Kijk dan op www.zorgpartners.nl/bewonerspost voor alle informatie en postadressen.

 

Deel deze pagina: