Lees voor

Happy Ouwer 2018

10 oktober 2018

Op maandag 12 november 2018 organiseert Zorgpartners voor bewoners van de centra Sterrenslag ‘Happy Ouwer’. Een dag die in het thema staat van optimaal en regelarm genieten van spellen, pizza en georganiseerde chaos. Happy Ouwer wordt gehouden in Irishof van 10:30 uur tot ongeveer 16:30 uur.

Het idee is afkomstig van de toenmalig directeur van Irishof, Marjon Vonck. Al meerdere jaren organiseert Zorgpartners Sterrenslag voor al haar medewerkers en strijden de huizen tegen elkaar. Elk jaar is dat een enorm feest. Marjon Vonck bedacht dat het leuk zou zijn als we dat ook voor onze bewoners zouden organiseren. En zo is Happy Ouwer geboren. Omdat de wereld van ouderenzorg bol van verplichtingen, wetten en regelgeving staat, is Happy Ouwer vooral gericht op “niets moet”!

De teams bestaan uit bewoners, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. Elk centrum neemt haar favoriete spel mee én zorgt voor een prijs voor een ander team. Onder het genot van een hapje en drankje wordt de sport- en speldag afgesloten met de prijsuitreiking door Dick van Duijn, lid Raad van Bestuur.

Deel deze pagina: