Lees voor

Echtpaar De Jong verenigd met Oud & Nieuw!

21 december 2017

De Reehorst wordt verbouwd en dat heeft voor de bewoners een tijdelijke verhuizing naar een andere locatie buiten Reeuwijk tot gevolg gehad. Inmiddels beginnen zij zich daar goed thuis te voelen.

Maar voor één bewoner betekende de verhuizing ook, dat hij nog verder gescheiden van zijn geliefde echtgenote moest gaan wonen. De heer De Jong woont tijdelijk in Ronssehof te Gouda en mevrouw De Jong bleef achter in haar servicewoning in Ravenhorst. De opzet om gescheiden samen te wonen, min of meer onder één dak, kwam hiermee tijdelijk te vervallen.

De stichting 'Vrienden van De Reehorst' heeft de wensboom van De Reehorst geadopteerd: wensen van de bewoners van De Reehorst kunnen hier geplaatst worden en worden zo mogelijk gehonoreerd. De wens van familie De Jong om een keertje samen een gezellige dag te mogen beleven met aansluitend een nachtje bij elkaar logeren werd natuurlijk ingewilligd.

De Vrienden van De Reehorst, het management van De Reehorst en de medewerkers in Ronssehof hebben zich verenigd in de samenwerking om deze wens zo mooi mogelijk te vervullen. Dat betekende voor het echtpaar De Jong, dat zij Oud en Nieuw samen in het appartement van meneer in Ronssehof kunnen vieren en dat mevrouw De Jong gezellig een nachtje bij haar man blijft logeren. Ook kregen zij een mooi boeket en een heerlijk etentje aangeboden.

Op 14 december j.l. werden de heer en mevrouw De Jong verrast met een mooie kaart als uitnodiging om het nieuwe jaar 2018 samen te verwelkomen. Een prachtig gebaar, dat zeer werd gewaardeerd door een overgelukkig echtpaar!

Deel deze pagina: