Lees voor

Dankzij goede samenwerking bewoners snel gevaccineerd

22 maart 2021

Samen met Mediis, HAP en apotheker Fascinatio heeft Zorgpartners Midden-Holland haar bewoners in hoog tempo gevaccineerd. En het effect is verbluffend: op dit moment zijn alle centra van Zorgpartners corona-vrij.   

Om alle bewoners zo snel mogelijk te vaccineren heeft Zorgpartners met Mediis en HAP afgesproken dat zij de taak van huisartsen overneemt en naast verpleeghuisbewoners ook verzorgingshuisbewoners vaccineert. De HAP verzorgde alle voorbereidingen, zoals de medische controles van de bewoners, de vaccins en de materialen. Zorgpartners verzorgde de daadwerkelijke vaccinatie bij de bewoners.    

In elke vaccinatieronde was het uitgangspunt: geen enkel vaccin verloren laten gaan. Met hulp van apotheker Fascinatio zijn overgebleven vaccins met de juiste zorgvuldigheid naar locaties vervoerd waar bewoners nog niet gevaccineerd waren. Dankzij overgebleven vaccins konden bewoners eerder gevaccineerd worden dan gepland.   

Zorgpartners Midden-Holland is ontzettend blij en opgelucht dat alle centra op dit moment corona-vrij zijn en wil Mediis, HAP en Fascinatio – en in het bijzonder Tjarda Scheltens, Marjolijne Hanegraaf en Khánh Nguyen – bedanken voor de prettige en effectieve samenwerking in de vaccinatierondes.  

Deel deze pagina: