Lees voor

Casemanagers TANDEM fietsen voor onderzoek naar dementie

30 augustus 2021

Op zaterdag 4 september aanstaande organiseren medewerkers van TANDEM (Transmurale Attentie Naast Dementie) een evenement in Gouda om geld op te halen voor onderzoek naar dementie. Op 18 september gaan de casemanagers dementie zelf de sportieve uitdaging aan en doen zij mee aan de sponsorfietstocht 2bike4alzheimer van Alzheimer Nederland, uiteraard op een tandemfiets. 

Om zoveel mogelijk sponsorgeld te verzamelen organiseert TANDEM op zaterdag 4 september bij Prinsenhof (Anna van Meertenstraat 10, Gouda) een evenement in het teken van fietsen. Van 10.00 tot 15.00 uur staan medewerkers klaar met de duofiets, buddybike en een riskja om tegen een kleine vergoeding met u een fietstocht te maken door de omgeving. Ook kan er wat te drinken en een versnapering gekocht en genuttigd worden. Om deze mooie herinnering vast te leggen kan er tot slot nog een mooie foto worden gemaakt.

Er wordt rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Alle opbrengsten van deze dag (alleen contant, geen pin) komen direct ten goede onderzoek naar de oorzaak preventie, diagnose en behandeling van dementie. Ook is het mogelijk team TANDEM direct te sponsoren via de website. De vorderingen van team TANDEM in aanloop naar de grote sponsortocht in september zijn te volgen op Facebook op de pagina TANDEM fietst voor Alzheimer

TANDEM hoopt met deze actie veel geld bij elkaar te fietsen. Helpt u mee?

TANDEM is een samenwerkingsverband van Zorgpartners Midden-Holland, Vierstroom Zorgthuis en De Zellingen en biedt begeleiding en behandeling bij dementie in regio Midden-Holland. Hiertoe hebben zij een breed samengesteld team van casemanagers en behandelaars. Een casemanager treedt op als contactpersoon voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, bekijkt welke hulp of zorg nodig is en onderhoudt contact met andere zorgverleners om de zorg op elkaar af te stemmen.

Deel deze pagina: